Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miben jártok játszóterezni?

Miben jártok játszóterezni?

Figyelt kérdés

Nálunk sok anyukán látok farmert hozzá farmer kabátot vagy passzos dzsekit.

Legtöbb anyukán magassarkú van.

Láttam már szoknyás anyukát is és öltönyös apukát is délelőtt 11 fele.

Most mennénk először, de nem gondoltam volna, hogy így ki kell öltözni oda.

Én simán csak szabadidő ruhában (mackó nadrágban és pulcsiban) lemegyek, de a látottakból ítélve úgy gondolom, hogy kinéznének.

2012. ápr. 2. 08:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Múltkor a 2 éves kislányommal voltam, nálunk alig van játszótér, de van egy sütöde, ahova elég jó játszóteret építettek a vendégeknek. Míg a szülők falatoznak, a gyerekek játszhatnak.

Sokszor elmegyünk, persze soha nem eszünk, közel lakunk, eszünk otthon, csak játszóterezni megyünk, mert bárki bemehet.

Na ott van aztán rongyrázás, és mackónadrág egyszerre. Én a mackóhoz tartozom, mert sokszor biciklivel megyünk, én farmerban nem nagyon tudok tekerni, mert kényelmetlen és amiatt is amit az egyik válaszoló is írt, hogy koszos leszek a homoktól.

Szóval, két tábor van, akik lejönnek a Dunapartra megmutatni, hogy milyen csinosak ők és a gyerekek is, és az itt lakó "átlag" népek. Én is látom, hogy kinéznek sokszor az öltönyös apukák, magas sarkús anyukák, viszont ők nem mennek be a homokozóhoz, gondolom az öltözéküket féltik. Múltkor még nem is köszönten a bunkókáék! ( mert ha az ember bemegy egy játszótérre, vagy eljön, akkor illik az ott lévőknek köszönni)

Az utolsó ilyen élményem az volt, hogy egy 3 éves forma kislány csúszdázott, és szerintem a nagymama volt aki egyfolytában rászólt a gyerekre, hogy normálisan csússzon, mert koszos lesz a kabátja és ha nem tud állva leérkezni, akkor nem csúszhat többet. Szegény gyereket úgy sajnáltam, mert az a csúszda elég síkos, kiröpíti az összes gyereket, és mind fetrengve érkezik a homokba, közben jókat kacagnak.:)

Én nem foglalkozom a "sznob" szülőkkel, nekem az fontos, hogy a gyerekem és én is jól érezzük magunkat, kényelmes legyen a ruhája és engedjem, hogy koszos legyen.

Amúgy a férjem is volt már játszóterezni velünk öltönyben, felhívott hazafelé, hogy mindjárt itthon lesz, én mondtam, hogy a játszón vagyunk, így megállt nálunk. Én mackóban, ő öltönyben, jó párosítás:)

2012. ápr. 2. 10:28
 12/15 anonim ***** válasza:
Soha,sehova nem megyek melegítőben,így jatszoterre sem. Abban megyek,amihez kedvem van,legyen az épp szoknya-magassarku kombináció,vagy farmer-balerina cipő.
2012. ápr. 2. 10:36
 13/15 anonim ***** válasza:

Én sem járok melegítőben, de még boltba sem. Így a játszóra sem. Mi egybekötjük a vásárlással, mert autóval kell mennünk, mivel mi a város szélén lakunk.

Így mindig farmerben, vagy mostanában, hogy jó idő volt, térdig érő csinos naciban voltam, hozzá egy csinosabb felső vagy pulóver. Ugyanaz a laza smink, mint ha simán vásárolni, plázába mennénk.

Annyi, hogy ilyenkor nem magas sarkút veszek fel, hanem egy lapos talpút, mondjuk balett cipőt, vagy egybe talpút. Én így érzem jól magam. De nem nézem le azokat, akik mackónadrágban vannak. Ha neki az a kényelmes, akkor vegyen fel azt.

2012. ápr. 2. 12:57
 14/15 anonim ***** válasza:

Soha nem megyek melegítőben az utcára, számomra ez a gáz kategória. Rajtam mindig farmer van az utcán (így megyek a játszótérre), szűk felsőket hordok (most épp hosszú ujjú pamutokat, minta nélküliek), sportos kardigán, pufimellény, sportcipő (de az utcai fajta).

Magassarkúban orra esnék, nem tudok benne járni.

Nálunk mindenki farmer/sportcipőben jár le a játszótérre. Túrjuk a homokot a gyerekekkel. Ezt nem tudnám és nem is akarnám szoknyában csinálni. Melegítőben meg itthon vagyok, máshol nem.

2012. ápr. 2. 14:29
 15/15 anonim ***** válasza:

Budapest, 13. kerület:

anyukák farmerban, lapos saerkú cipőben, pulcsiban, farmer dzsekiben. Semmi extra. De azért nem melegítőben. Persze ha neked úgy kényelmes... Nem hiszem, hogy kinéznélek a játszótérről :)

2012. ápr. 3. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!