Anyukák, milyen táskával jártok sétálni, játszóterezni?
2.válaszoló vagyok.
Ha olcsóbban láttok valahol ilyen táskát, szóljatok!!:))
Nekem egy kb. akkora méretű van, mint a 2. linkjén a 2. válaszolónak, csak vállon átalvetős. Nem tudom pontosan hogy mondják azokat, amiket keresztbe teszel magadon.
Praktikus, mert szabad a kezem, nem csúszik le a vállamról akkor se, ha teperek a futóbicajos kisördögöm után vagy ha éppen lehajolok, hogy megszemléljünk valami rettenetesen érdekes akármit a földön.
Ez az öko kuckó-s táska tényleg jól néz ki, de ez nem olyasmi, mint pl, amit a rossmannban kb 400 Ft-ért árulnak? Bevásárlótáskaként árulják, kicsire összehajtható, bár azt nem tudom, hogy mennyi a teherbírása.
A decathlon-ban kapható egy kis gömbbe gyűrhető erős szatyor, ez jó nagy teherbírású, én bevásárláshoz használom, ugyan az nem ennyire csajos kinézetű, viszont hatalmas sok minden belefér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!