Vannak itt anyukák akik utálnak játszóterezni? Ha igen, miért?
Tudom most rossz idő van , senki nem jár.
Én nem szeretem ezeket a mindenkinél mindent jobban tudó, okoskodó, kölesgolyót hurcoló ... anyukákat. Helyette inkább sokat sétálunk a barátnőmékkel. Hintázni meg tud az udvarban és az oviban is.
Olyanok válaszát kérem, akik NEM szeretnek játszóterezni.
10-es vagyok
A másik része meg ami miatt utálom a játszótereket a gyerekek.
Alapból nem tudok bánni velük, idegesítenek, de a sok szabadelvű nevelést valló szülő elkényeztetett kölykével nem tudnék mit kezdeni, a lányom előtt meg mégsem akarok jelenetet rendezni.
Nekem nincsenek ilye rossz tapasztalataim, de a valaszokbol arra jottem ra, hogy ez inkabb a telitett nagyvarosi jatszoterekre jellemzo. Azok alapjan a.it leirtatok, en sem szeretnek lejarni. A 9-es valaszan pedig teljesen lefagytam.... Hihetetlen, tenyleg.
Mi egy eleg jol fejlodo faluban lakunk, egyre tobb a fiatal, de meg illik koszonni egymasnak; nemcsak a jatszon, hanem barhol seta kozben. Es a szulok is nagyon figyelmesek egymassal ill. egymas gyerekeivel.
2-es vagyok és egyetértek 13-sal...ha nálunk ilyen lenne a játszó amiket itt írtak,én se mennék!
Mi nem a fővárosban lakunk,nem is túlzsúfoltak a játszóterek.A "csapat" amiről írtam nem arról szól,hogy leülünk pletyizni a gyerekek meg randalíroznak, hanem együtt játszunk,közben beszélgetünk.Én azért is örülök ezeknek a kapcsolatoknak,mert mikor ide költöztünk nem ismertünk senkit,most meg van több olyan barátunk akikkel összejárunk,adunk egymásnak gyerekruhákat cserébe,vagy játékot,pl így kaptam játszószőnyeget.Szóval ez merőben más,mint amit itt legtöbben írtak!
Mi baj a kolesgolyóval? :-)
Én is utálom a játszóteret. A gyerek viszont szereti, szóval muszáj. Van egy örökmozgó kétéves fiam. Bármit meglát, rögtön kell neki. Nem neveletlen csak kíváncsi de marha meló mindig utána rohangalni hogy jaaaaaj kisfiam azt az autót/labdát/ dompert / lapatot ne vedd él mert nem a tied. Istentudja hogy kié amúgy mert ott van szétdobalva de valahogy itt nem az megy hogy a szethagyott játék közös. Én mindig leteszem a minket és csak akkor kérem él ha indulunk haza. Volt már hogy csúnyán nézek rám akkor is mikor megkérdezem hogy kölcsön érhetjük- e ezt, és adok helyette azt. Meg amúgy sem érzem magam ilyen anyukanak aki a fél napot ott tudja tölteni. Általában akkor szoktunk menni mikor nincs senki. Este vagy délben. Akkor azzal játszik a gyerekem amivel akar, nem lokik le a csuszdarol, nyugi van. Szociálisan meg úgysem szorul gyerektársaságra, a felnőtteket jobban csípi, osztozkodni meg majd megtanul az oviban. Addigra majd megérti hogy MIÉRT nem szabad...Félreértés ne essék nevelni is szoktam amúgy a gyereket, de ha már lemegyunk másfél órára a jatszira azt nem derekszogben rohangalva és ordító gyerekkel szeretném eltölteni.
14es vagyok.
Én 20 hónaposan beadtam a fiam bölcsibe, így volt hol játszania, nem igényli a játszót szerencsére. Én azért is utálom, mert nálunk sók a csóringer idióta. Én igyekszem mindenből a legjobbat megvenni a fiamnak és ez nem tetszik nekik, irigykednek. Pedig nem sajnálom senkitől, nem szólunk ha használják a játékait, csak akkor szólta mikor 10+ igen nagy darab gyerekek ugrálnak a járgányán ami majd széttörik alattuk. Nem szeretem azt sem hogy kaját hordanak le és etetik az én gyerekemet is akkor is ha mondom, hogy ne tegyék. Én nagyon ügyelek az étkezésére, nem eszik műkajákat, nem eszik semmit amiben cukor van stb.
Na én pont az ilyen idióta szuperanyu miatt nem szeretek játszótérre járni, mint a 14, 17. válaszoló.
a gyerekeim miatt viszont szoktam, pedig a nagy (5) ovis, mégis szeret játszóterezni.
és nagy tartom magamat se prolinak, se csóringernek, mert 3 pici gyerekem van......
igaz, mi jó környéken lakunk és itt nincs versengés, rivalizálás. az pont az általad említett csóringereknél szokás, akik azt hiszik, hogy kilóg a biliből a kezük :D
egyébként megkérdezhetem , hogy mivel eteted a gyerekeket, ami 0 gr cukrot tartalmaz????? :O :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!