Más is van akinek nem sikerül senkivel megosztani az örömét?
3. babámat várom és úgy vágyom arra, hogy velem örüljenek a rokonok... De ez csak álom... A férjem persze odáig van, de ő az egyetlen... Anyám alkoholista, őt nem érdekli semmi, apámmal hiába próbálok közeli kapcsolatot kialakítani, nem megy, sosem volt amolyan "igazi apa"... Elmondtam neki a nagy hírt, mire nyugtázta, hogy oké... Semmi öröm... Anyósék pedig kifejezetten nem örülnek... Már a második gyereknél is csak annyit mondtak, hogy őket ne idegesítsük fel, minek még egy gyerek, pedig soha semmiben nem segítettek, nem tudom mik közük hozzá... Sajnos anyós látványosan csak a lányától született unokáknak örül...
A barátok pedig elmaradtak mikor az első gyermekemet vártam, ők élték tovább a gyermekmentes éveket és le lettünk koptatva... Szóval fáj, hogy csak kettesben örülünk a férjemmel... Van még más hasonló cipőben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!