Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért van az hogy sehogyan...

Miért van az hogy sehogyan sem tudok beszélni senkivel, hogy mi van már a táppénzemmel? Már teljesen kétségbe vagyok esve.

Figyelt kérdés
Ma egész nap próbáltam telefonon beszélni az OEP-al hogy mit ülnek eddig a pénzemen. Mindenféle telefonszámot felhívtam amit a neten találtam,vagy arról amit az OEP-től kaptam levelet. Ha valakivel tudtam is beszélni,azonnal lerázott,hogy kapcsolja az ügyintézőt de azt már épp ésszel nem lehetett kivárni. Persze előtte végig kellett hallgatnom az előre felvett szöveget. Volt hogy más céget hívtam. A mai akcióm után szerintem elég szép telefonszámlám lesz. December óta nem kaptam pénzt,és nem először utaltak az elsőre is több mint 3hónapot vártam. Több mint 38hetes kismama vagyok,és már nemigazán tudok személyesen bemenni. Tud valaki esetleg egy használható telefonszámot,ami élő embert és nem gépet kapcsol??? Pesten vagyok. Köszönöm!!!
2010. febr. 16. 16:43
 1/2 anonim ***** válasza:
na, minket is sikerült kikészítenie ezeknek! az egészségpénztár "készséggel" állnak a rendelkezésünkre, pénzt mégis csak 3hónap múlva láttunk!igaz, én szülésin voltam, nekem a mák nyilatkozatot küldött,a mep-nek nem,és rengeteg hívás után nközölte a mep,hogy amit a mák küldött nekünk, annak a fénymásolatát küldjük be. beküldtem és a kövi esedékes utaláskor már mi sem éheztünk,a számláinkat is rendezni tudtuk.Éljen a Magyar Rendszer!! ha tudsz, személyesen kell bemenni, na akkor próbáljanak meg lerázni
2010. febr. 16. 17:15
 2/2 anonim ***** válasza:
0612885100,0613502001,0612885170 ezeket még megpróbálhatod !
2010. febr. 16. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!