Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy bírjátok ezt a hőséget?...

Hogy bírjátok ezt a hőséget? Mit csináltok? Nálunk 29-31 fok van, és sehogyan nem tudom lehűteni a házat.

Figyelt kérdés
2010. júl. 17. 11:23
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
Kimenni sem lehet,ez már elviselhetetlen!!! Kisfiam is nyűglődik,folyamatosan hűtöm,törölgetem nedves ruhával.Meddig lesz ez még így?!?!
2010. júl. 17. 11:29
 2/22 anonim válasza:
16%
Miért jobb lenne ha esne az eső és jég hideg lenne nyár van örülj hogy jó idő van és menjetek el strandra sztem
2010. júl. 17. 11:32
 3/22 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló! Nagyon nem örülök ennek a nagy melegnek,és szerintem sokan így vannak ezzel,köszönöm elég is lenne bőven,a másik pedig ahol mi élünk nincs strand,így marad a kád.Hát tudod?! Inkább legyen tél!
2010. júl. 17. 11:34
 4/22 anonim válasza:
47%
hú hát az nemjó akkor bocsi mondjuk énis egész nap ventillátorozom magam
2010. júl. 17. 11:49
 5/22 anonim ***** válasza:
Nálunk sem megy sehogyan sem a hőmérséklet 30 alá!Egy évesem is nyűgös,éjjel pocsékul alszik,plusz 30hetes terhes vagyok,ugyhogy nem könnyű!Én még mindig azt mondom hogy inkább nyár mint tél,bár való igaz ez egy kicsit még nekem is sok.Strand van a városunkban,de ne igazán vagyok meggyőzödve róla hogy a 35 fokos fülledt melegben jobban éreznénk magunkat 10000 ember között.
2010. júl. 17. 11:53
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk megy a légkondi, mikor a kisfiam a másik szobában alszik, ekkor sikerül felfrissíteni a levegőt. Így 26 fok a lakásban. Ha nincs légkondi szerintem csak állandó zuhannyal lehet kibírni. Vagy ha van erkély, vagy kert gumimedence, vagy kis kád az árnyékba. Ha egyik sincs akkor tényleg csak a zuhany marad.

Kimozdulni tényleg nem lehet. Pokol van odakint. Én szeretem a meleget, de ez már nekem is sok.

2010. júl. 17. 12:08
 7/22 anonim ***** válasza:
8%

A ventilátort kb az ókorban fedezték fel...

A klímát meg a 20. században...

egyéb kérdés?

2010. júl. 17. 12:13
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nyár van, de nem jóidő. Tegnap estére kicsit felélénkült a szél felénk, na akkor jó idő volt. Ez kánikula, és épeszű ember nem igen megy ki a kertbe sem. Legalább is felénk még az edzet földművelők sem mennek ki. Tűz a nap, áll a levegő, 36fok, ez mellé szmog.

Menjünk strandra, tök jó, mire eljutunk, addig hatszor kapunk hőgutát, nem mindenkinek van affinitása a vezetéshez, és lesz kocsija, BKV pedig no comment.

Strand, ha mákod van a pisimeleg vízbe a lábujjad bele tudod tenni, tömeg van, plusz sok esetben a medence 100m térségében nincs árnyék, megint a tűző nap.

Légkondi, ventilátor, spec egyiket sem bírom, plusz a ház sem, lecsapja a biztosítékot, hát igen vannak ilyenek is, amikor azt mondják jók a vezetékek a biztosíték aztán mégsem:S

Itt ülök 13hónapossal, 16hetesen, és imádkozok, h túléljük a napokat, próbálom hűteni a kicsit, kiskádban pancsol, de az sem tetszik neki, nem tud pihenni, itatom, és igyekszem nyugodt maradni, miközben szenved.

2010. júl. 17. 12:42
 9/22 anonim ***** válasza:
86%
Nagyokos,12:13as,babára nem klimázhatsz meg ventillátorozhatsz egész nap.És képzeld van akinek nincs légkondija,meg az egész lakást sem tudja telerakni ventillátorral,ami egyébként végképp nem hatékony ebben a melegben.
2010. júl. 17. 13:04
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Úgy hogy feladtam azt az elvemet, miszerint nem légkondizunk! Muszáj, különben megkukulunk! 27 fokra van állítva, leggyengébb fokozaton, és így elviselhető a meleg. Tegnap kapcsoltam be először, eddig bírtam/bírtuk a meleget.
2010. júl. 17. 13:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!