Hogy bírjátok ezt a hőséget? Mit csináltok? Nálunk 29-31 fok van, és sehogyan nem tudom lehűteni a házat.
Nálunk megy a légkondi, mikor a kisfiam a másik szobában alszik, ekkor sikerül felfrissíteni a levegőt. Így 26 fok a lakásban. Ha nincs légkondi szerintem csak állandó zuhannyal lehet kibírni. Vagy ha van erkély, vagy kert gumimedence, vagy kis kád az árnyékba. Ha egyik sincs akkor tényleg csak a zuhany marad.
Kimozdulni tényleg nem lehet. Pokol van odakint. Én szeretem a meleget, de ez már nekem is sok.
A ventilátort kb az ókorban fedezték fel...
A klímát meg a 20. században...
egyéb kérdés?
Igen, nyár van, de nem jóidő. Tegnap estére kicsit felélénkült a szél felénk, na akkor jó idő volt. Ez kánikula, és épeszű ember nem igen megy ki a kertbe sem. Legalább is felénk még az edzet földművelők sem mennek ki. Tűz a nap, áll a levegő, 36fok, ez mellé szmog.
Menjünk strandra, tök jó, mire eljutunk, addig hatszor kapunk hőgutát, nem mindenkinek van affinitása a vezetéshez, és lesz kocsija, BKV pedig no comment.
Strand, ha mákod van a pisimeleg vízbe a lábujjad bele tudod tenni, tömeg van, plusz sok esetben a medence 100m térségében nincs árnyék, megint a tűző nap.
Légkondi, ventilátor, spec egyiket sem bírom, plusz a ház sem, lecsapja a biztosítékot, hát igen vannak ilyenek is, amikor azt mondják jók a vezetékek a biztosíték aztán mégsem:S
Itt ülök 13hónapossal, 16hetesen, és imádkozok, h túléljük a napokat, próbálom hűteni a kicsit, kiskádban pancsol, de az sem tetszik neki, nem tud pihenni, itatom, és igyekszem nyugodt maradni, miközben szenved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!