Hogy bírjátok ezt a hőséget? Mit csináltok? Nálunk 29-31 fok van, és sehogyan nem tudom lehűteni a házat.
84%-ban ma 13:04 okostojás!
Ki mondta, hogy a gyereket a klímára kell rakni, és ki mondta, hogy a fejére kell a ventilátort állítani!
Istenem sok szánalmas buta ember, csak tudnám, hogy az első hozzászólásom, miért 0% mikor mind a kettő helyes.
Ez borzasztó már!!!! Komolyan az nyújt egy kis "felüdülést", hogy holnapra 27 C fokot mondanak!
Nem is a meleg, mert vízes törülköző + zuhany hanem a levegővétel :( ! 30 hetes kismama.
Sziasztok! Nem vitatkozni "jöttem ide",hanem kérdést tettem fel,és válaszokat várok.12:13-as válaszoló kivételével,mindenkinek köszönöm a hozzászólást!
A ventilátor megy egész nap szinte,de semmit nem ér,így inkább kiiktattam. Most sikerült vennem egy léghűtőt,amit majd jövőhéten kapok meg,és bevallom én sem vagyok a híve ezeknek a légkondiknak,de nézzem,hogy a gyerekem szenved a melegben,és nem tud nyugodtan aludni,éjjel többször ébred,és persze mi is.Úgysem tudunk kimenni egész nap,mert odasülnénk a betonra,így kénytelenek vagyunk bent maradni,akkor meg inkább lehűtöm a levegőt bent,és kényelmesebben leszünk. Ma én már 3x tusoltam hideg vízbe,nemrég jöttem ki a kádból,most még jó,de nem sokára újra ragadni fogok :S :(
Természetesen nem szeretem a telet,mert akkor meg az a baj,na de ebből a melegből is elég lenne már ám!
Kismamáknak üzenem,hogy vigyázzanak Magukra,és nagyon jó egészséget kívánok!!!! :) Üdv Mindenkinek! Sz.
húú nem irigylem a kérdezőt és azokat akiknek nincs klíma..ezt az időt csak így lehet kibírni
én tegnap vettem meg itthonra a második klímát, mert így az előző is csak 27 fokra hűt....
mi sem alszunk éjjel, fő út mellett ablakot sem tudok nyitni:(
amúgy ha segít most a media marktban tegnaptól 33 ezer a klíma....aki theti vegyen egyet:(
Igen,én ezt is kipróbáltam,és működött is kb 3 óra hosszát,hogy este kinyitottam az ablakot,tényleg jó volt mindaddig,amíg az utcán elment 100 autó,jelzem nem főúton lakunk,hanem utcában,majd jönnek a részeg emberek,kiabálnak,vagy megy a tucc-tucc az autóban... Így inkább nincs az ablak nyitva.Na mindegy,remélem hamarosan ez meg fog szűnni,mert jön a léghűtő berendezés...
Köszönöm a válaszokat! Sziasztok!
én teljesen ki vagyok, szakad rólam a víz egész nap, szó szerint, néha úgy érzem, nem bírom már elviselni :(
a kisfiam is kivan, a nappali alvását vágta galyra ez az idő, alig tud elaludni, és rövid időre csak, aztán egész nap nyűgös
Hozzánk megérkezett reggelre a hűvös levegő!!! :)))
Fúj a szél (mondjuk ez azért nem kéne...) és 24 fok van kint. A napokban ilyenkor már bőven verte a hőmérő a 30-at! Szóval most tárva nyitva minden ajtó ablak, és próbálok hűteni! Remélem máshol is jobb már az idő!
Tegnapi 13:48-as.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!