Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem tudok nevet választani....

Nem tudok nevet választani. Mi megy a babos névhez?

Figyelt kérdés
2008. júl. 18. 11:58
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

na látod például az tök jó név.

nem cifra, de mégis különleges.

azt hiszem türelemmel várunk addig, amíg meg nem tudom fiu vagy lány, és akkor már nekem is csak egy fele kell összpontosítani.

de köszönöm a véleményed, hidd el, nekem ezek mindíg sokat jelentettek, hogy másoknak mi a véleménye. aztán majd eldöntöm hallgatok e rájuk.

köszi mégegyszer.

2008. júl. 21. 15:14
 12/13 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen. Könnyebb lesz, ha tudod már, hogy fiú-e vagy lányzó. (Csak még egy tipp lánynak: Leonóra. Így hívták volna a babónkat, ha lány lett volna.) Majd idővel kialakul. Mi már most a nevén nevezzük, el sem tudom képzelni, hogy más legyen, mint Zéti. :-)
2008. júl. 22. 10:47
 13/13 anonim ***** válasza:
Szia.Az én kislányom Doroti, a második lányom, pedig Melody lesz,ha fiú akkor pedig Armand.De még nagyon tetszik a lánynevek közül a Dragica,Darinka, meg a Gordana is.Fiúba meg a Goran,Damir, Damjan, Mirkó.Ezek idegen nevek, mégis használják őket.Nem elcsépelt nevek.
2008. júl. 22. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!