Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem tudok nevet választani....

Nem tudok nevet választani. Mi megy a babos névhez?

Figyelt kérdés
2008. júl. 18. 11:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha lány, akkor nekem elsőre a Dorina jutott eszembe. Szerintem a B-betűs neveket kerüljétek, az túl sok lenne.
2008. júl. 18. 12:11
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sok szép van, van aki az egzotikusra bukik, van aki az egyszerűre. Én lánynak a Babos Zsófit, a Babos Lillát, a Babos Vikit el tudnám képzelni hozzá. Fiúnap pl. a Babos Marcit, a Babos Zsombort, vagy a Babos Danit. :)
2008. júl. 18. 12:42
 3/13 anonim ***** válasza:
64%
Szia.Megvitattuk a kérdést itthon a sógornőmmel, és szerintünk tök jól hangzik B betűsökkel.Pl Bianka, Barbara,Bálint, Bence.
2008. júl. 18. 13:08
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Lánynak: Babos Nóra, fiúnak: Babos Tamás. Szerintem szépek!
2008. júl. 18. 14:50
 5/13 anonim ***** válasza:
93%

Fiú: Babos Dorián

Lány: Babos Hanna

:)

2008. júl. 18. 15:55
 6/13 anonim ***** válasza:
89%
Milán ???
2008. júl. 18. 17:01
 7/13 A kérdező kommentje:

köszönöm az eddigi tippeket.

szerintetek a babos mína, vagy babos nilla mennyire jó?

vagy babos benke?

igazság szerint olyan nevet szeretnénk, ami nem szokványos, nem tucat, de ne is legyen túl extra, mégis legyen különleges, becézhető, de felnőtt korban helytálló.

még jó hogy csak ennyi problémám van.mi?

próbáltam szám, és névmisztika alapján válogatni.vagy ez hülyeség?

azt szeretném, ha jó nevet tudnánk találni.

de lehet hogy kicsit túl lihegem.

2008. júl. 20. 10:01
 8/13 anonim ***** válasza:
89%
Hát... ezek közül egyik sem tetszik.
2008. júl. 20. 10:03
 9/13 A kérdező kommentje:

nem?

az a bajhogy nem tudom elképzelni hogy zolikát, vagy annácskát kiabáljak a picinek.

bocs mindenkitől, akinek így hívják a gyerekét, vagy saját magát, vagy valakijét.

szóval annyi embert ismerek, és minden névről eszembe jut valaki, és nem akarom hogy olyas valaki jusson eszembe, akit nem nagyon kedvelek.

hülyeség?

2008. júl. 20. 10:17
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem hülyeség. (Előző vagyok.) Mindenki szeretné, ha a gyermeke különleges lenne. Ez igaz a nevére is. Ízlések és pofonok. (Csak a véleményemet írtam le.) A kisfiam se Zolika lesz, hanem Zétény. Különleges, de magyar név. Lehet, ez meg neked nem tetszik. Az ismerőseinket, rokonainkat is megosztja ez a név. Hallottam már ilyen reakciót rá: Jajj, úristen, NE! Nekünk akkor is a Zétény név tetszik.
2008. júl. 20. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!