Mit csinálnátok a helyemben, tűrnétek vagy tovább lépnétek?
4 hónapos kislányunk van. 2 hétben 2 szabadnapja van és 1-2 fél nap.
Minden nap reggel 9-kor elmegy és èjfélre ér haza. Annyira kimerült vagyok agyilag... Csomószor türelmetlen vagyok a kislányommal, mert fáradt vagyok...
Soha nem marad spórolt pénzünk, oedig havi 480.000ft van, és albérletben lakunk. Annyira el vagyok keserdeve, mikor arra gondolok, hogy ez örökre így marad. Én 25 vagyok a barátom 36. Egyszerűen magányos vagyok...ha itthon van telefonozik ès netezik, mindig mondja hogy szeret, meg ha kell valami megveszi. De nekem csak egy kéne, hogy heti 2 szabadnapja legyen...mert bevallom, nagyon nehéz és nem megy egyedül...lehet szar anya vagyok, de nagyon szomorú vagyok. Piszkos magányos vagyok!!!
Csomószor gondoltam arra, hogy válljunk ketté... Hátha találok olyat akivel összhangban lennénk. Csak attól is félek.
A párom teljesen elhanyagolta magát, nem ápolt....hiába szólok neki. Nagyon csúnyákat mondunk már egymásnak....félek, hogy ezt a kislányom is érzi.
Nagyon kimerült és egyben boldogtalan vagyok.
Bocsánat, ha sok lett...:-(
Először szedd össze saját magadat lelkileg. Járj el a gyerkőccel társaságba, és néha egy két órára vigyázzon rá a nagyi, te addig szusszanj egyet.
Utána próbáld meg beosztani a pénzt, mert ha jól értem havi félmillióból nem tudsz félretenni???
Ha ezek megvannak, üljetek le, és beszéljétek át az otthoni, a baba körüli és az egymás közti problémákat.
Kitartás, ne rögtön elszaladni akarj!
Igen! Csak annyi dolog van, amit nem is tudtok...szívem szerint mindent kiírnék. Mindig van tartozása, a krio-t nem fizettük ki, a másik albérletre van kb 200000ft tartozása... Annyiszor ültünk le beszélgetni... Adott kenne a lehetőség, hogy Németországba menjünk. De ő ezt is eldobja szinte magától. Más örülne neki. Lehetne jövőnk. Sosem gondoltam volna, hogy ez ilyen nehéz lenne.
Olyan jó enne, ha este 6-7re itthon lehetne, és nem a "magányban" a tv-vel és a kutyámmal együtt élnêk minden nap, plusz egy pici babával. Nem sajnáltatom magam, de tényleg annyiszor sírógörcsöt kapok...és rosszra gondolok:(
O...ha 480.000 forintos fizetésem lenne, nem lennék ilyen. Nekem van a családipótlék plusz a GYES..ennyi. Ő az aki jól keres.
Az a baj, ha van pénz...nincs időnk. De ha van idő, akkor nincsen. De egyszerűen nem tudpm, hova tűnik annyi pénz. Tudom csúnya dolog, de írni fogom, hogy számon kérjem (tudom, nem én dolgozok meg érte, csak lássam ha tényleg úgy van). De 1 héten 2 szabadnap ilyen sok lenne? És amikor itthon van ugye Ő is fáradt, de a kislányunkkal szemmel láthatóan agresszív.
Este amikor azt hitte alszok, ezt mondta neki:- most már aludjál a fa*zomba! Ekkor rákiabáltam.
Párom munkájából kifolyólag van, hogy 2 hónap alatt van 2 nap szabadnapja, meg néha egy-egy szabad estéje, délutánja. Délelőtt elmegy, este későn jön. Aztán van néhány hét holt szezon az évben, amikor időben hazajön, vagy 2-3 napot itthon is tud lenni, de kb folyton egyedül vagyok a kislányunkkal.
Nagyon-nagyon jól keres ő is, én csak a gyerekkel kell, hogy törődjek egyelőre, meg a lakás körüli dolgokkal. Sokat sírtam miatta, elhanyagoltnak és boldogtalannak éreztem magam, pont, mint te.
Aztán szereztem magamnak kisgyerekes barátnőket, sokat összejártunk és rendbe tettem magam lelkileg. Viszont az én párom soha, de soha nem beszélne sem velem, sem a kislányunkkal csúnyán.
Veled megteszi a párod. Hülyére vesz és le sz.rja a családját, már bocsánat!
Jó, hogy viszi haza a pénzt, de el is költi, szóval olyan, mintha nem is vinné.
Ha ilyen volt a gyerek előtt is, én nem is szültem volna neki, az tuti.
Ha van hová menned, mondjuk szüleidhez, akkor cuccolj össze és menj el. Ha kapálózik utánatok, akkor esélyes a dolog, ha nem, akkor bíróság, gyerektartás, aztán majd csak rád talál a szőke herceg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!