Mit tesztek, ha nem értetek egyet a nagyszülők nevelési elveivel, akik egyáltalán nem tartják tiszteletben a tiéteket és ellene mennek?
Csak elméleti dolgokat tudok írni, mert nincs ilyen probémánk.
Pici babánál az zavarna annyira, hogy ne bízzam rá, ha tiltott dolgokkal akarná etetni, pl. tejet pár hónapos babánál, stb. Nagyobb gyerek esetében, ha azt látnám, hogy felügyelet nélkül hagyja, vagy bántalmazza.
Olyanok nem zavarnának, hogy többet enged neki, mint mi, pl. nasizhat, tévézhet, később fekteti le, stb.
igen, tudom, h így általánosságban nehéz válaszolni. a konkrétumokkal azért bánnék csínján, mert ők is olvasgatják az oldalt és nem szeretném, ha magukra ismernének.
pár dolog, a két nagyitól mixielve:
- rábíztam a pár hónapos babám és nem etette meg, holott a kaja is be volt készítve, csak oda kellett volna érte nyúlni. még neki állt feljebb
- szerinte most még el lehet nézni a "hisztit", mert lehet a fogától is, de később feltétlenül le kell borítani egy pohár hideg vízzel, vagy ha épp ülve sír, akkor alá kell önteni, megfázni nem fog és tuti megtanulja egy életre
- az unoka sírt az anyukája után, bezárta a fürdőbe (2.5 éves)
van egy pár egyéb hajmeresztő ötlet is, de akkor biztosan magukra ismernének - és (szerencsére) eddig nem valósultak meg
én hoztam ki szegénykét. (nem az én gyermekem). utána még azt akarta, h a gyerek kérjen tőle bocsánatot, mert személyes sértésnek vette, h amíg azt a fagyit ette, amit ő vett neki, addig nem hiányzott az anyja... (amúgy nem ő vette, pénzt kap a felügyeletért)
nem akarom, h lelki sérüléseket okozzanak a gyerekemben
En nem vinnem, vagy nem hagynam ott egyedul! A legutolso kommented gyozott meg errol. Hiszen a gyereked sem akar ott maradni, akkor meg minek eroltetni.
Durva dolgokat irtal a nevelesi elveikrol. Orulok, hagy nalunk nincs ilyen. Ha lenne, nem latna az unokajat :( Sajnalom, de nekem a gyerekem az elso, es nem az, hogy a nagyi jol erezze magat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!