Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért van itt ennyi "okoskodó"...

Miért van itt ennyi "okoskodó" anyuka? (Tisztelet a kivételnek! )

Figyelt kérdés
Màr többször èszre vettem, hogy nèhàny anyuka csak kötözködni bir. Folyamatosan leszólnak hogy nem veszek barna lisztet, barna cukrot a gyereknek, mindig az a válaszom: nagyon dràga aki mengedi magának vegyen. Az anyukàk vàlasza: Minek vàllaltam gyereket ha nem tudom eltartani. Mièrt adok neki szalámit, margarint, fehèr kenyeret. Mi dolgunk. Már alig jàrok fel ide, elegem van ebbõl a sok anyukàból. Van az ismeretsègi körömben egy anyuka aki az ovis gyerskènek külön ètkeztetèst kèrt, hogy ne egyen ennyi "mèrget"
2014. jan. 16. 22:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

8-as vagyok.

Mondjuk az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy egyszer egy gyermek után vágyó nő kérdezett kétségeiről és hogy benne miért nincs még semmilyen anyaság érzés és az én válaszom segített neki leküzdeni kétségeit, legalábbis ezt írta vissza. Nagyon jól esett. Ezért az egy válaszért már megérte a sok savazás amit itt eddig kaptam.

Szóval lehet gyöngyszemet is találni a disznók között, csak el kell viselni addig a sok mocskot.

2014. jan. 17. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!