H1N1: újabb kismama életveszélyes állapotban?
Figyelt kérdés
"Szerdán reggel újabb újinfluenzával fertőzött kismama került életveszélyes állapotban az Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Klinikára. A klinika igazgatója, Gál János hozzátette: a 21 éves, 33 hetes terhes nőt azonnal megműtötték, az újszülött kislány állapota stabil, az anyukát a műtét után lélegeztetőgépre tették."2009. dec. 2. 13:08
1/7 anonim válasza:
kap majd antibiotikumait mostmár és szerintem fel fog épülni. De ez az influenza körüli felhajtás.. nem gondoljátok talán , hogy tényleg csak a "kismamikra" specializálódott?!
2/7 anonim válasza:
A vírusra nem adunk antibiotikumot. Az nem csodaszer, csak bacikra hat.
3/7 anonim válasza:
elnézést, nem vagyok orvos. Akkor tessék behelyettesíteni, más egyéb módszerekkel, amikkel javítható a beteg állapota.
4/7 anonim válasza:
Pont ez a baj, vírusokra nagyon kevés gyógyszer van, ezért van ellenük védőoltás.
5/7 anonim válasza:
Tüdőgyulladásra már antibiotikumot adnak, minegy mitől van.
6/7 anonim válasza:
Ami-mint mondták-csak 70 %-ban nyújt védettséget,tehát lehet,h az oltás ellenére megkapja az ember...de tényleg kicsit durva,h állandóan a kismamákkal,és a halottakkal jönnek.Kérdem én,arról miért nem készítenek statisztikát,h a normál influenza szövődményébe hányan halnak bele?És mi van sz oltások szövődményeivel?Az a statisztika hol van?És a nyugati országokban miért tilos oltani a kismamákat,és a 3 év alatti kisgyermekeket?Erre ki ad választ?
7/7 anonim válasza:
Tényleg túlzás már egy kicsit ez a h1n1.És az a több száz vagy több ezer ember aki meghal rákba,azzal miért nem foglalkoznak ennyit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!