Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tudom, hogy mindenkinek mások...

Tudom, hogy mindenkinek mások az igényei, de te bevállalnád?

Figyelt kérdés
320e forint (lenne) a bevételünk, te vállalnál 3. babát? Kisközségben élünk, zöldséget, húst nem veszünk soha, mi termeljük. Annyira vágyom még (legalább) egy babára!
2014. jan. 12. 22:32
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
48%
Fentebb valaki írta, hogy a barátnője nem fűt a gyerekre, hogy így spóroljon. Nálatok hány fok van a lakásban, és mennyi a barátnődnél? Mert pl nálunk 22 fok van kicsi gyerekek mellett, ami abszolút ideális. Mégis ha eljön a barátnőm, akinél 26 fok van a lakásban, akkor bizony fázik. Ha meg én megyek hozzá, akkor majd megfulladok, alig kapok levegőt. A gyerekeim meg arca meg úgy kipirtyan, mintha szaunában lennének. Szóval minden viszonyítás kérdése. A nagy könyvekben ajánlott hőmérséklet kicsi gyermek mellé 21-22 fok, fürdésnél 23-24 fok.
2014. jan. 14. 21:57
 22/24 anonim ***** válasza:
51%

"És akkor most lehet gondolkozni, hogy vajon hogyan is csinálják"

Egyszerű nagyszülők minimum egyik helyről fizetik a külön programokat vagy mást, de lényegesen hozzájárulnak a költségvetéshez az biztos.

Játszótéren is van ilyen nő, aki mindenkinek hirdeti, hogy 3 gyerek alatt nem család a család, ha nekik telik minimálbérből másnak is. Ja csak az egyik nagyszülő a rezsijüket a másik nagyszülő meg a 3szobás lakásuk hitelét fizetik. Így könnyű.

Mondjuk tényleg lényeges kérdés, hogy ebből mit kell fizetni,mert nem mindegy hogy van egy hitelmentes lakásuk vagy csak az havi 80 ezer.

2014. jan. 14. 21:58
 23/24 anonim ***** válasza:
51%

# 21/22

Fogalmam sincs hány fok volt, ez egy fűtetlen lakás volt, ahol max tartalék lángon éget a gáz.

Nem hisezm, hogy normális ha vastag pulóverben majd megfagyok egy szobában.

2014. jan. 15. 00:15
 24/24 anonim ***** válasza:
80%
Nos én nem pontoztam le senkit,de engem rögtön,hogy leírtam nem vállalnám be,sőt részleteztem is,hogy milyen költségek lehetnek,és még bele sem mentünk abba,mi van ha szemüveges a gyerek,fogszabályzós stb. 320 ezer ft úgy gondolom nem olyan sok pénz,pedig mi nem keresünk még ennyit,és bizony jól át kell gondolni átszámolni,hogy ki lehet-e belőle jönni,nem kell a főiskolán gondolkodni egyelőre de ha már az első osztályt nézzük is jobban emelkednek a költségek,mint babakorban.Ezen az oldalon az a divat,hogy minél kevesebb összegeket írnak,hogy milyen jól megélnek,nos igény kérdése,úgy gondolom nekem is egy életem van,szeretném ha élvezhetném,nyaralhatnék,utazhatnék vagy a párommal vagy a gyerekemmel,vagy ha még lesz a gyerekeimmel.Elmehessünk síelni,vagy akár moziba ,havi egyszer legalább étterembe.Nem szórom a pénzt 240 ezerből élünk 3an,kicsit félre tudunk tenni,nem tudom elképzelni,hogy 80ezer Ftal többől még 2 gyereket el tudnék úgy tartani,hogy a mi igényeinket is tudjam érvényesíteni legyen szó az alap dolgokról(új ruha,fodrász stb.)
2014. jan. 15. 08:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!