Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mivel védekezzem, hogy ne...

Mivel védekezzem, hogy ne legyek terhes?

Figyelt kérdés

Sajnos a fogamzásgátlót nem bírja a szervezetem, ezért szülés után spirállal védekeztünk.

Hat hete a nagyon erős vérzés miatt azt is el kellett távolítani, az orvos azt mondta egy évig nem tehet fel másikat. A párom nem akar óvszert venni mivel drága és szerinte égő a boltban venni.

Most mi lesz?

2014. jan. 12. 07:55
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Azt a pénzt inkább kajára költjük.
2014. jan. 12. 14:20
 12/16 anonim ***** válasza:
9 hónap múlva meg majd a gyerekre? :D
2014. jan. 12. 14:42
 13/16 anonim ***** válasza:
Akkor egyetek és ne szexeljetek,ilyen egyszerű! Vagy köttesd el magad!
2014. jan. 12. 15:15
 14/16 anonim ***** válasza:

De hát a fogamzásgátló meg a spirál is pénzbe került nem? Én nem értem minek írtál ki kérdést, mit vártál, hogy azt írjuk, hogy akkor legyetek együtt megszakítással, mert az ingyen van?!

Ti dolgotok, de ha nem szeretnél terhes lenni, és kiesik, a gyógyszer és a spirál, akkor gumi, ha tetszik, ha nem. De költsd kajára az árát, aztán meg jöhet az abortusz, mert ahogy látom nagyjából ilyen a hozzáállás...

2014. jan. 12. 16:25
 15/16 anonim ***** válasza:

Ilyenkor elgondolkodom, hogy ez a kérdés valós vagy kamu...

Egyszerűen nem hiszem el, hogy ilyen létezik! 2 felnőtt embernek, akiknek már van egy közös gyerekük, ÉGŐ óvszert venni:S

Használj akkor kúpot, krémet, hüvelygyűrűt!

2014. jan. 12. 17:12
 16/16 anonim ***** válasza:
Mekkora kamu..... gyerekek.
2014. jan. 13. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!