Mivel védekezzem, hogy ne legyek terhes?
Sajnos a fogamzásgátlót nem bírja a szervezetem, ezért szülés után spirállal védekeztünk.
Hat hete a nagyon erős vérzés miatt azt is el kellett távolítani, az orvos azt mondta egy évig nem tehet fel másikat. A párom nem akar óvszert venni mivel drága és szerinte égő a boltban venni.
Most mi lesz?
Hüvely gyűrű?
Amúgy hány eves a parod? Max 12 évesen "égő" óvszert venni.
Óvszert lehet akár interneten is rendelni, és ha a párod nem akarja használni, akkor megmondod neki, hogy anélkül pedig NINCS SZEX.
Ami meg a drágaságot illeti - egy gyereket felnevelni sokkal többe kerül!!!!
"Gyorsan kiszámoltam és majdnem 90000 forint egy évben. Szóval az óvszer nálam is kilőve."
Akkor marad az az opció, hogy terhes leszel.
Egy gyerekre sokkal többet kell költeni, majdnem havonta ennyi rá a kölség. SZóval az óvszer éri meg jobban és SOKKAL olcsóbb.
miért? és szerinted más nem használ óvszert a faluban? :)))
röhej...
Akkor mégis milyen választ vársz? Az összes lehetőséget felsorolták - amikről gondolom te is tudtál -, de neked egyik sem jó.
Gondoltad, hogy valaki majd ráolvasással megoldja a problémát?
Kizárásos alapon az egyetlen lehetséges megoldás az óvszer lenne, amihez mindketten úgy álltok, mint a gyerekek.
Nem is értem, mit vártál.
Léteznek még ezen kívül fogamzásgátló módszerek (pl. pesszárium, vagy Pharmatex hüvelykapszula), de szerintem ezek nem nyújtanak igazán megfelelő védelmet.
Most komolyan van egy gyereketek ilyen gondolkodásmóddal???
Mégis menny idős a gyereked apja, 18???
Az óvszer nem drága, egy gyerek felnevelése sokkal, de sokkal többe kerül és egyáltalán nem égő megvenni. Hisz ezáltal védekeztek a terhesség ellen.
Amúgy szerintem a párodnak ez csak egy jó duma, mert nem akar óvszert használni.
Amúgy mégis hányszor vagytok együtt egy hónapban, hogy majd 100 000 Ft-ba kerülne a gumi?
Én 1 doboz óvszert, amiben van 10 db, szoktam kb. 1000 Ft-ért venni. Menjen el 3 dobozzal 1 hónapban, az 30 együttlétet jelent, azt ha kiszámolom, akkor az 36000 Ft egy évben. És mi is falunk élünk, viszont az óvszervásárlást nem itt szoktam megtenni, hanem 25 km-re van tőlünk a város, és ott vásárolom be, ott ugyanis sokkal nagyobb a választék és olyan gumit, amit használni szoktunk, ott szoktam megkapni. De ha éppen nem mentem a városba, akkor megvettem itt. És basszus, senki nem nézett rám hülyén, nem röhögtek és nem éreztem égőnek. Halkan megjegyzem, a mi 8 éves kapcsolatunkban, gyerek mellett el sem megy ennyi! Örülök, ha 1 dobozzal elmegy.
Én sem igazán értem hogy jön ki a 90.000?
Mi is óvszert használunk, és én is 1000-ért veszek 10 db-osat (Masculan piros színű), nekünk sokkal jobban bejött, mint a drága fajták, komolyan! Úgyhogy ki lehet próbálni másfélét is, ha sokallja az ember, ez sem rosszabb semmivel, sőt...
És egyébként amikor mi is elkezdtünk gumizni, az én férjem is azt mondta, hogy ő ebben nem akar. Én meg kerek perec megmondtam, hogy jó, akkor nincs szex. Első alkalommal még mondta is hogy jó, majd szóljak, ha máshogy akarom, mondjuk gyógyszerrel, amit kikötöttem, hogy soha többet, mert mikor abbahagytam, teljes zavar volt a szervezetemben félévig, orvostól, orvosig járkáltam. Úgyhogy mondtam neki, hogy nem, majd ő szóljon, ha gumiban akar szexelni. Érdekes, pár nap múlva rászánta magát, és azóta sem esett szó róla, pedig már 2 éve ez a helyzet, és azóta nincs gondja vele. Szóval szerintem is, egyszerűen nem akar gumit használni..meg ezek szerint te sem, mert könnyebb kifogásokat keresni... Pedig ezek szerint csak ez van, mint lehetséges megoldás.
És gondolom van a falu közelében egy kisebb város, ahol meg lehet venni egy havi adagot előre nem? Vagy sosem mozdultok ki a faluból? Szóval minden csak kifogás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!