Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Létezik ilyen vagy a teszt...

Létezik ilyen vagy a teszt volt rossz?

Figyelt kérdés

Lefeküdtem a barátommal.Úgy éreztem magam mint aki terhes.Hányingerem volt és nem is jött meg.A teszt pozitív lett.És a hasam is olyan gömbölyded volt.Elmentem az orvoshoz,aki elküldött ultrahangra.Ott azt mondták elvetéltem.Hogy és mikor? Nem értem.

18/L

2014. jan. 11. 01:40
 1/1 anonim ***** válasza:

Ezt talán az orvostól kellett volna megkérdezned, mi innen hogy állapítsuk meg, hogy mikor és hogyan vetéltél el? Ha volt vérzésed, akkor nyilván akkor vetéltél el. Ha nem véreztél, akkor valószínűleg úgy értette az orvos, hogy elhalt terhességről van szó, ez esetben viszont műtétre van szükséged, ki kell üríteni a méhedet. De ezt gondolom elmondta volna az orvos.

Nem valószínű, hogy a teszt volt rossz, pozitív irányban nem nagyon szoktak tévedni a tesztek.

2014. jan. 11. 06:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!