Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vannak itt tavaly Januárban...

Vannak itt tavaly Januárban szült anyukák?

Figyelt kérdés

Hogy vagytok?Mikor tölti az 1-et a pici?Lány/fiú?

Hány kg és cm?Hanyadik baba?Miket eszik már?Miket tud?

Köszönöm ha válaszoltok!

2014. jan. 10. 16:51
 1/4 anonim ***** válasza:

Jelen!!

Hogy vagyunk???Hááát én hetek óta nem bírok vele mert olyan nyügi ha nem vagyok a látókőrzetében!Nemtudom őnálla 1 évesen van szep.szorngás???

23.-ám tölti az egy évet és fiú,Olivér és ő 2.-ik baba.

Pontosan nemtudom hogy mekkora milyen súlyú mert majd 22.-én megyünk státuszra de kb 12 kg-ó körül van.

Mindent eszik amit a család persze nem fűszeresen(meg kivétel a méz,dió,eoer ilyenek)

8 hós kora óta mászik,feláll bútorok mellett azóta nem sok változás történt.Kapaszkodik egy kézzel mindenbe stabil az állása de még nem igazán látom,hogy hamarosan elindulna!Pedig első szülinapjára szerettem volna egy fajin első lépés cipőt venni de így nincs értelme!

És nállatok kedves kérdező????

2014. jan. 12. 15:03
 2/4 A kérdező kommentje:

Jaaaj,de jó hogy írtál!!! :)

Hát mi tegnap töltöttük az egy évet.Kislány,első baba.

Nálunk is az a helyzet,hogy ha nem lát,már ordít.Hiába van ott apa,akkor is utánam sír.

Jelenleg 10 kg,és 78 cm.Van már 8 foga,és mindent eszik,amit lehet neki.Szereti a főztöm. :)

Ő már 10 hónaposan elindult,ugyhogy azóta meg sem áll.Állandóan szalad. :D

2014. jan. 12. 20:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Nagyon ügyes a babád,hogy már szalad:)

Nekem is megváltás lenne már-no nem mintha sietettni akarnám-csak annyival könnyebb lenne már úgy az élet!Mivel a nagytesóval(3,5 éves)menni kell játszótérre,biciklizni stb így a kicsi mindíg babakocsiba van de azt meg már utálja de hát nem ülhetünk a lakásba egész nap!

Ja az enyémnek is 8 foga van!

2014. jan. 13. 08:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Szerintem a szülinapjára el fog indulni.Ha már stabilan áll,onnan már csak pár hét. :)
2014. jan. 13. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!