Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy vagytok januárban szült...

Hogy vagytok januárban szült anyukák/babák?

Figyelt kérdés
Mit csinál babátok és mekkora most?
2010. júl. 16. 10:33
 1/4 anonim ***** válasza:
szia.a babám 6,5 honapos.jan.2-án szültem.nagyon eleven a kisfiam,forog már régota minden irányba,lassan ülni fog,már huzodszkodik,az autos hordozojában simán felül,és tartsa magát,de még fekvö helyzetböl nem ül fel,fürödni muszáj ülve,mert amugy sir.sokat eszik,reggel este tápszert,délelött gyümölcs,délben zöldségek,husival.van négy foga,most jön még kettö.sokat unatkozik,egyedül nem igazán van el,mindig velem akar lenni.lassan kuszik már.68 cm,kb 8kg.és a tiéd?
2010. júl. 16. 10:55
 2/4 anonim ***** válasza:

Kislányom január 3-án született :) Jó alvó, jó evő, nagyobb részben cicizik még, délelőtt kap gyümölcsöt, délután egy kis főzeléket. Forog minden fele, nagyon ügyes, tegnap ült először. Foga még nincs. 67 cm és 7300 gramm. Egy kis tündér, tünemény virágszál, aki nélkül már elképzelni sem tudnám az életem, ő a legjobb dolog, ami velünk történt :)

Nekem a pocak nem akar eltűnni, annyira nem gáz, de zavar. Sokat játszunk, emelgetem, ja meg másodikon lakunk, a hátam kicsit kivan.

Veled, veletek mi a helyzet?

2010. júl. 16. 12:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Az én lányom január 1-én született:)

Kúszik,mászik egyedül felül.Foga még nincsen de már 2 hete küszködünk vele.Reggel és este tápszert kap,tízórai,uzsonna gyümölcs,ebéd főzelék.69cm 7200g.Kis rosszcsont:)

2010. júl. 16. 12:50
 4/4 anonim ***** válasza:

Sziasztok,jan.27-én született a kisfiúnk.Második gyerek, 7 éves nagylány tesója van.Csak szopizik, naponta 5-6 alkalommal, éjszaka 2x kel, vagy többször,:) de kicsi szopi után visszaalszunk mindketten. 1 hete kóstolgatunk főtt répát,ma először főtt almapépet, mindkettőből kb. 3-4 mokkáskanál mennyiséget evett,sikernek könyveltem el:)Hátról hasra úgy fordul, h a hasa alatt marad a keze, még nem tudja kihúzni, hasról hátra egyszerűbben megy neki:) Fürdeni imád, legyen esti fürdetés, vagy fürdőhelyen, nagyon élvezi vizet.Naponta 2x nagyobbat (mondjuk 1,5-2 óra), vagy 3x ennél kevesebbet alszik. este, szopi után, vagy az éjszakai ébredések után is ringatás, alatás nélkül is le tudom tenni aludni, pár perc alatt magától elalszik, amit anagylány még a mai napig sem akar megcsinálni:)

Jó babázást, kedves januári babás anyukák!

2010. júl. 16. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!