Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miert itelnek el annyian?...

Miert itelnek el annyian? Tenyleg emiatt leszek "rossz anya"?

Figyelt kérdés

22 eves vagyok, 16 hetes terhes. Tervezett baba volt, mar vagytunk ra, es tenyleg nagy volt a boldogsag, amikor megtudtuk, hogy sikerult. Szoval nem egy felelotlen ejszaka eredmenye. Nagyon vigyazok a babara, egeszsegesen taplalkozom, minden karos dologrol leszoktam (gondolok itt a cigire, es azota meg unnepeken sem iszok alkoholt), megis aki megtudja, hogy terhes vagyok, rogton rossz szemmel nez ram, konkretan azert, mert -mumellem, -mukormom, -festett szoke hajam van, imadom a magassarkukat, meg mindig hordom oket, sokat sminkelek, sot, meg az is elofordul, hogy szolizom. Egy csomo "baratom" kvazi a szivehez kapott, hogy "Uristen, te, mint anya?".... Konkretan mar azt is visszahallottam, hogy anyukam szerint "nem gondoltam jol at ezt az egeszet, es nem leszek jo anya, csak ram kell nezni...."

Tudom, illetve erzem, hogy nincs igazuk, de megis annyira faj, hogy ezek miatt elitelnek, es elkonyvelnek egy felelotlen, plazacica anyukanak.....massal is elofordult ilyen, hogy barmiert is igy elitelnek? Ti hogy "dolgoztatok" fel? Illetve azt nem ertem, hogy egyaltalan miert? Ti mit gondoltok, szerintetek se valo gyerek egy ilyen tipusu csajnak, mint en?

Elore is koszi.

2014. jan. 5. 15:01
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

A sminkeléssel és a haj festéssel az ég világon semmi gond.

Viszont a többit (magassarkú, hosszú köröm, szoli) azt hanyagolnám :/

A magassarkút azt csak a terhesség ideje alatt kellene el felejteni. A szoliról úgy igazából nem nagyon tudok mit mondani, én a helyedben azt sem csinálnám.

A műköröm pedig attól függ, hogy mekkora és milyen típus. Ha kisebb és pl francia manikűr, az simán maradhatna, nincs vele semmi probléma, de ha több centi hosszú és hegyesre van "csiszolva" és inkább hasonlít már egy karomra semmint egy rendes körömre, akkor én azt sürgősen elfelejteném. Azért simán előfodulhat, hogy megszúrkálod vele a baba bőrét, amit esetleg te nem is veszel észre, de ő majd észre fogja.

2014. jan. 27. 22:18
 22/22 anonim ***** válasza:

Bár a világ összes édesanyja ezekért lenne rossz szülő....

Szerintem az a rosz szülő aki nem foglalkozik a gyerekkel nem neveli nem eteti, nem tesz érte semmit.

Ha majd ilyennek gondolod magad akkor tedd fel a kérdést, most még nem tudhatod...

MINDENT BELE!!!!

2020. aug. 19. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!