Dr. Antritter Zsófiához jár/járt valaki?
Milyen orvos?
Rendel valahol Timmermann rendelőjén kívül, SZTK alapon?
Vállal szülést?
Köszönöm a válaszokat!
Nekem o az orvosom tobb eve, es csak szuperlativuszokban tudok rola beszelni, emberileg es szakmailag is. 41 evesen szultem nala a kisfiamat, sok elvesztett baba utan. Veszelyeztetett terhes voltam, vegig figyelt ram, folyamatosan tartottuk a kapcsolatot e-mailben a kert leleteket elkuldve, ezert penzt sose kert, maganrendelesen osszesen negyszer voltam nala a terhesseg alatt. Telefont mindig felvette, a klinikan is azonnal ott volt megvizsgalni, ha gond volt (volt, hogy szabadnapjan is bejott miattam.)
Kicsit furcsallom a fenti negativ kommenteket, ha beleptek a facebook Sote 2 csoportjaba, o az a nogyogyasz, akirol csak jot lehet olvasni.
Sziasztok! Megdobbentem mennyi negativ kritika van itt.
Nekem csak pozitiv tapasztalatom van vele. Harmadik babánkat ő segítette világra császárral, a kb a huszadik héttől kezdve jártam hozzá. Empatikus, normalis emberi hangon beszel a pacienssel, nem foghegyrol mint a legtobb doki, mindig odafigyelt rám. Mikor magánrendelésre mentem hozzá mindig 100%ig képben volt, nem kellett újra és újra feleleveníteni az előzményeket (hogy is hívnak, hányadik hét, miért vagyok ott) és rám koncentrált, nem az a futószalag volt hogy oké megvan a vizsgálat, szeva, jöhet a következő. Nem lehúzós, nem hivogat be a rendelésére feleslegesen kéthetente csak hogy legyen mit fizetni, akkor hívott be amikor muszáj volt. Alaposan megvizsgált mindig, szakmailag is ott van, vizsgálat után alaposan át tudtuk beszélni a dolgokat. Ha hívtam felvette a telefont, ha nem akkor mindig visszahívott. Én végig úgy éreztem jó kezekben vagyok nála.
Sziasztok!
Egy kis friss infó a doktornőről. Már egy pár éve hozzá jártam, PCOS-sel diagnosztizált, amiből progeszteronhiány is lett. 4-5 hónap alatt kb 4-szer voltam nála, de egyik alkalommal sem jutottunk előrébb. A PCOS-sel egy csomó tünet jár, de ő nem kezelte rendesen. Amikor 7 hetes vérzéssel fordultam hozzá, elküldött endokrinológushoz, ahelyett hogy elmagyarázta volna, hogy mitől van, így költhettem még 30.000 Forintot egy 20 perces beszélgetésre, amit mint kiderült, ő is el tudott volna magyarázni, az ő dolga lett volna. Az utolsó alkalom volt nála, az biztos!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!