Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Dr. Antritter Zsófiához...

Dr. Antritter Zsófiához jár/járt valaki?

Figyelt kérdés

Milyen orvos?

Rendel valahol Timmermann rendelőjén kívül, SZTK alapon?

Vállal szülést?

Köszönöm a válaszokat!

#nőgyógyász #Dr. Antritter Zsófia
2014. jan. 3. 20:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon nem ajanlom. Terhessegem elejen volt alatt volt egy kis barnas verzes, par napig megfigyelesre bent maradtam. Kiderult h.vegig kell fekudnom a terhessegemet,de mar nincs szukseg korhazi ellatasra,hazamehetek. Azert aggodtam h.otthon mi lesz,o meg odaszurta,h.fekudni otthon is lehet,de elkepesztoen lekezelo stilusban. Gondoltam magamban,ha te ket virgonc gyerek mellett tudnal fekudni,aranyermet adok.Gyanitom,h.meg nincs gyereke,igy a palya szelerol bekiabalni szanalmas volt...a kesobbi viselkedese is csak azt erositette meg bennem,h.ontelt,nagykepu,faj neki az elet...ugy latszik mikor az eskut letette,a betegekre vonatkozo reszt kihagyta...az ilyenre szoktak mondani h.oreg orvos lesz belole, de jo orvos sosem. A tesom nemreg fekudt bent szinten,es emlitette,h.volt egy drno aki nagyon magas lorol beszelt vele. Mondtam h.szerintem tudom ki volt es igen,ez volt az. Szandekosan irok igy, mert szamomra az ilyenek nem orvosok,nem szakemberek hanem csak egy kirakat dokik. A legrosszabb,az h.az ilyen sosem szall magaba. Egy terhes/vajudo/szulo nonek nem csak az orvos tudasara van szuksege hanem empatiara,egyutterzesre,na ez ebben a noben nincs meg.
2019. márc. 31. 17:52
 12/16 anonim válasza:

Nekem o az orvosom tobb eve, es csak szuperlativuszokban tudok rola beszelni, emberileg es szakmailag is. 41 evesen szultem nala a kisfiamat, sok elvesztett baba utan. Veszelyeztetett terhes voltam, vegig figyelt ram, folyamatosan tartottuk a kapcsolatot e-mailben a kert leleteket elkuldve, ezert penzt sose kert, maganrendelesen osszesen negyszer voltam nala a terhesseg alatt. Telefont mindig felvette, a klinikan is azonnal ott volt megvizsgalni, ha gond volt (volt, hogy szabadnapjan is bejott miattam.)

Kicsit furcsallom a fenti negativ kommenteket, ha beleptek a facebook Sote 2 csoportjaba, o az a nogyogyasz, akirol csak jot lehet olvasni.

2020. jún. 24. 14:50
 13/16 Pippuri válasza:
Hetek óta azon gondolkozom, hogy megírjam-e a tapasztalataimat Antritter Zsófiával kapcsolatban. Láttam, hogy kapott itt hideget, meleget - én vegyeset fogok írni. Hét évig ő volt a nőgyógyászom, szültem is nála hat évvel ezelőtt. Nem lettünk barátnők, de például fb-on bejelöltük egymást, ha hívtam, mindig felvette a telefont, vagy visszahívott. Benne voltam a telefonjában, mert mindig a nevemen szólított, mikor felvette a telefont. Egy-két esetet leszámítva, mindig betartotta, amit ígért. Mikor nem, az nem az ő hibája volt. Tavaly tavasszal voltam nála utoljára rákszűrésen, akkor megjegyezte, hogy milyen jó képet raktam fel magamról a fb-on, és gratulált a születésnapom miatt. Eltelt egy év, gondoltam felhívom, hogy kérjek tőle egy időpontot újabb rákszűrésre. Sokszor hívtam, heteken át, de soha nem vette fel a telefont, és soha nem hívott vissza. Egy barátnőm szintén a Sotén dolgozik, így ő egy belső jegyzékből ki tudta nézni nekem Antritter Zsófia másik mobilszámát. Addigra viszont elkezdtem aggódni, azt hittem, valami baj történt a doktornővel. Így lecsekkoltam a fb-fiókját, ahol megdöbbenve tapasztaltam, hogy már nem vagyunk ismerősök. Ezzel nem lenne amúgy semmi gond, hiszen semelyik másik orvosommal nem vagyunk fb-ismerősök, de különösnek találtam, hogy miért törölt hirtelen engem az ismerősei közül, illetve miért nem veszi fel a telefont, miért nem hív vissza, ha eddig, az elmúlt hét évben ez mindig máshogy történt. Akkor felhívtam a másik mobilszámot, amit rögtön felvett, és mikor bemutatkoztam, és mondtam, hogy időpontot szeretnék kérni, akkor annyit mondott elég bosszúsan, hogy már nem dolgozik a Klinikán. Ami egy egyszerű hazugság, és ezt mindketten tudtuk. Elég méltatlannak éreztem a a helyzetet, mindkettőnk felé, így csak annyit kérdeztem, hogy merre találom a magánrendelőjét, mire kioktató hangon annyit közölt, hogy az interneten mindent megtalálok, és viszlát! Annyit azért elmondanék, hogy az ő helyében én is magánban dolgoznék ezerrel, mert rohadtul alul vannak fizetve az orvosok (és kb. mindenki más is), tehát abszolút nem az zavar, hogy nem akar ingyen ellátni engem. Hanem az emberi oldala, az eljárás, a sunyiság, a gyávaság, az, hogy ennyi év után ilyen méltatlanul végződött a kapcsolat. Természetesen nem megyek el a magánrendelőjébe, és lehet, hogy akkor sem mennék el, ha nem így végződött volna, mert nem szeretnék iszonyú pénzeket fizetni azért, amire amúgy ingyen jogosult vagyok. Hát, ennyi...
2020. aug. 20. 11:43
 14/16 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Megdobbentem mennyi negativ kritika van itt.

Nekem csak pozitiv tapasztalatom van vele. Harmadik babánkat ő segítette világra császárral, a kb a huszadik héttől kezdve jártam hozzá. Empatikus, normalis emberi hangon beszel a pacienssel, nem foghegyrol mint a legtobb doki, mindig odafigyelt rám. Mikor magánrendelésre mentem hozzá mindig 100%ig képben volt, nem kellett újra és újra feleleveníteni az előzményeket (hogy is hívnak, hányadik hét, miért vagyok ott) és rám koncentrált, nem az a futószalag volt hogy oké megvan a vizsgálat, szeva, jöhet a következő. Nem lehúzós, nem hivogat be a rendelésére feleslegesen kéthetente csak hogy legyen mit fizetni, akkor hívott be amikor muszáj volt. Alaposan megvizsgált mindig, szakmailag is ott van, vizsgálat után alaposan át tudtuk beszélni a dolgokat. Ha hívtam felvette a telefont, ha nem akkor mindig visszahívott. Én végig úgy éreztem jó kezekben vagyok nála.

2020. szept. 8. 13:37
 15/16 Kislány6 válasza:
Sziasztok! Van valakinek friss tapasztalata a doktornővel kapcsolatban? Van, aki mostanában jár hozzá meddőség miatt? Vagy mostanában szült nála? Orvosról orvosra járunk a férjemmel, mert nem jön össze a baba és eddig minden orvosnál csak arról szólt az egész, hogy 5-10 perc beszélgetésért 20-30 ezer forint. :( A doktornőt ajánlották, hogy nagyon kedves, türelmes, csak már félek megint elmenni egy újabb körre és "csak fizetni".
2021. júl. 1. 11:18
 16/16 Lili58 válasza:

Sziasztok!

Egy kis friss infó a doktornőről. Már egy pár éve hozzá jártam, PCOS-sel diagnosztizált, amiből progeszteronhiány is lett. 4-5 hónap alatt kb 4-szer voltam nála, de egyik alkalommal sem jutottunk előrébb. A PCOS-sel egy csomó tünet jár, de ő nem kezelte rendesen. Amikor 7 hetes vérzéssel fordultam hozzá, elküldött endokrinológushoz, ahelyett hogy elmagyarázta volna, hogy mitől van, így költhettem még 30.000 Forintot egy 20 perces beszélgetésre, amit mint kiderült, ő is el tudott volna magyarázni, az ő dolga lett volna. Az utolsó alkalom volt nála, az biztos!

2022. júl. 21. 19:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!