Hogy hallgattasam el?
Hihi :)))
Ez nagyon jó! :D
Bocsánat, de tényleg vicces. :)
Hát képzeld így jártam én is egy zenélő játékkal. Már kínomba víz alá nyomta, de nem segített, majd kalapáccsal szanaszét vertem és kidobtam a kukába. Megkönnyebülten ledőltem a kanapéra, hogy na kész, kivégeztem mikor újra a kuka mélyéről, alattomosan felcsendült az ismerős dallam.... ÁÁÁÁ, fogtam kiszaladtam vele az utcára és beledobtam egy konténerbe, és hazáig meg sem álltam:) Borzasztó volt:)
De kösz a zenélő bili tippet, kislányom is 3 éves és hallani sem akar a szobatisztaságról, lehet én is beszerzek egyet:)
Hát tegnap is jót nevettem a kérdéseden (bocsi!), de most, csúcs...:-)))) Tényleg szívós kis bili ez!
Nálunk is volt ilyen játék, nálunk éjjel kezdte el, minden előzmény nélkül, kint landolt a teraszon--zenélt tovább a macskának... :-)
Sziasztok. Nem tudom olvassa e meg vki a kerdest de hondoltam elmeselem hogy jartam..
szoval zenelo bili kb egy het utan elkezdett rendesen mukodni..DE!:) Kapott a fiam egy laptopot kulfoldrol..nem tudom otthon aruljak e de ha igen NE vegyetek! Egy kis pingvin van rajta ugy hivjak Chati..ez egy interaktiv kis hulye pingvin..lehet vele beszelni es valaszol..meg kerdezz feleleket jatszani..meg enni ker es akkor mondani kell neki hogy egyel..stb.. Na szoval ez a szerencsetlen pingvin egesz ejjel dumal..kb orankent megszolal.. vagy enni ker..vagy rohog vagy kiabal hogy jatszani akar.. pedig van rajta gomb es kikapcsolom..de ez magatol bekapcsol es ejjel volt olyan hogy bekiabalt a csendbe hogy: "Tancoljunk. Salsa?.. es kajak hangosan elkezd szolni a latin zene..
Szerencsere kiveheto az elem..de sokszor elfelejtem es akkor hajnalok hajnalan csavarhuzoval a kezembe botorkalok hogy elkapjam es kivegyem az elemet..
Mondtam is a ferjemnek hogy ezentul semmi zeneli dumalo elemes jatekot nem akarok a hazba latni..:)) szulinapjara is fa vonatsin szettet vettem..az a biztos..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!