Hogy hallgattasam el?
Figyelt kérdés
Ma vettem egy zenelo bilit..nem a fp-osat hanem egy olcso fajtat..ment is minden rendben..de kb egy oraja zenel..kimostam..szarazra toroltem hajszaritoval szaritottam..de meg mindig csipg..vinnyog..nincs csavar hogy kivegyem az elemet..mi a teendő? Utottem..foldhoz vagtam de semmi..vki jart mar igy?2014. jan. 3. 17:40
21/23 anonim válasza:
Köszönöm, ezen akkorát nevettem! :-) Ne haragudj, de lassan már blogot vezethetnél ezekről a zenélő kütyükről! :-)
23/23 anonim válasza:
hát nem irigyellek :DD táncolóson én is jót nevettem, elképzeltem a nagy csendben :D várjuk a következő sztorit ! :)) (ha tőletek nem is, mástól biztos kap még zenélős kütyüket! :) )
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!