Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Varrni tudó anyukák szerintete...

Varrni tudó anyukák szerintetek ezek hogyan készülnek? Kézzel, varrógéppel? Filc vagyanygok?

Figyelt kérdés

Megcsinàlhatóak? [link]

[link]

2013. dec. 31. 16:13
 1/5 anonim ***** válasza:

A második képen nem tudm, melyikre gondoltál, rakd fel még egyszer.

Az elsöt meg tudod varrni akár kézzel is, géppel gyorsabb.

A bagoly formáját filcböl ki kell vágni, a szem-környégét, csörét, lábát meg a szárnyát-hasát szintén más-más színüböl.

A szárny-hasrészt duplán kell szabni és két-két darabot összevarrni egymáshoz, pici rést hagyni egyik oldalon és kevés vattával kitömni, hogy ne legyen egész lapos, utána bevarrni a nyitva hagyott részt is.

Utána az elejére rávarrod a szemrészt, a csört, alul a lábat, meg a szárny és hasrészt.

Ezután az elsö és hátsó oldalt összevarrod körben, kis részt hagyva, ahol szintén bele tudsz tönködni vattát, hogy szép formája legyen, utána meg összevarrod a nyílást.

2013. dec. 31. 16:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Filcből készülnek. A két réteg között valamilyen töltelék anyag van. Lehet géppel és kézzel is megcsinálni.
2013. dec. 31. 16:25
 3/5 A kérdező kommentje:

Màsodikat àlltalànosàgban raktam fel, alig tudok vàlasztani közölük :-)

Nagy8n szèpen köszönöm a leíràst....akkor ezek filcek.

2013. dec. 31. 16:27
 4/5 anonim ***** válasza:

én most csináltam rengeteg ilyet :) kézzel vannak.

kivágod sablon alapján, amit meg akarsz csinálni, összefordítod, összevarrod - ehhez keress vmi youtube-os videót, mert nem az egyszerű varrással kell, de nem nehéz!

ha már csak egy kisebb luk van rajta, kitömöd - vatelinnel szokták, én vattát tettem bele, de így mosni nem lehet.

Ha szemet vagy szárnyat (pl. madár) akarsz rá, azt a két oldal összevarrása előtt varrd oda!

Ha nem megy, írj :)

2014. jan. 1. 10:03
 5/5 anonim ***** válasza:
ja, és arra figyelj, hogy ne túl vastag filcet vegyél, mert az nem fog így állni... vannak hobby boltban kaphatóak, ott nézd meg a vastagságot, de ink. méteráru/rövidáruban vegyél, mert olcsóbb (már így is drága lesz... egy A4nél kisebb darab 200ft... érdemes webshopból venni)
2014. jan. 1. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!