Varrni tudó anyukák szerintetek ezek hogyan készülnek? Kézzel, varrógéppel? Filc vagyanygok?
A második képen nem tudm, melyikre gondoltál, rakd fel még egyszer.
Az elsöt meg tudod varrni akár kézzel is, géppel gyorsabb.
A bagoly formáját filcböl ki kell vágni, a szem-környégét, csörét, lábát meg a szárnyát-hasát szintén más-más színüböl.
A szárny-hasrészt duplán kell szabni és két-két darabot összevarrni egymáshoz, pici rést hagyni egyik oldalon és kevés vattával kitömni, hogy ne legyen egész lapos, utána bevarrni a nyitva hagyott részt is.
Utána az elejére rávarrod a szemrészt, a csört, alul a lábat, meg a szárny és hasrészt.
Ezután az elsö és hátsó oldalt összevarrod körben, kis részt hagyva, ahol szintén bele tudsz tönködni vattát, hogy szép formája legyen, utána meg összevarrod a nyílást.
Màsodikat àlltalànosàgban raktam fel, alig tudok vàlasztani közölük :-)
Nagy8n szèpen köszönöm a leíràst....akkor ezek filcek.
én most csináltam rengeteg ilyet :) kézzel vannak.
kivágod sablon alapján, amit meg akarsz csinálni, összefordítod, összevarrod - ehhez keress vmi youtube-os videót, mert nem az egyszerű varrással kell, de nem nehéz!
ha már csak egy kisebb luk van rajta, kitömöd - vatelinnel szokták, én vattát tettem bele, de így mosni nem lehet.
Ha szemet vagy szárnyat (pl. madár) akarsz rá, azt a két oldal összevarrása előtt varrd oda!
Ha nem megy, írj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!