Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Most akkor én vagyok a rossz...

Most akkor én vagyok a rossz anya?

Figyelt kérdés
Tudom hogy sok ilyen kèrdès van,.de 6-7 anyukától hallottam hogy èn vagyok a rossz anya, mert nem barnacukrot hasznàlok ès nem magvas barna kenyeret esznek a gyerekek. Januárban van a fiaimnak a születèsnapjuk (2 nap különbség). Én vagyok a rossz mièrt nem egy nap ünneplem a szülinapjukat. Tervezzük a 3.babàt. Megemlitettem a játszôtèren egy anyukànak (miközben jàtszanak a gyerekek beszèlgetünk). Erre azt mondja: Minek a mai vilàgba ennyi gyerek. Stabil pàrkapcsolat, stabil munkahely. Mièrt szól bele a MI èletünkbe. . Ès mèg èn vagyok a rossz, mert 27 èvesen 2 gyerekem van. (21 évesen szültem az elsõt, 25 èvesen a màsodikat).
2013. dec. 28. 20:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Figyelj sajna a mai világban pláne Magyarországon nagyon kevés az olyan ember aki toleráns,empatikus és nem szól bele a másik dolgába,nem irigykedik.

A helyedben nem érdekelne más mit mond,ha azzal foglalkoznék már beleőrültem volna.

24 éves vagyok,van egy 2,5 éves kisfiam,tervezünk még babát kb 1 éven belül szeretnénk összehozni majd a 2.at,aztán lehet lesz 3. is nem tudom egyelőre. kaptam én is hideget-meleget,hogy főiskolásként megtartottuk párommal a becsúszott babánkat,de nem érdekelt az a fontos akik közel állnak hozzád akik szeretnek,nem a többi vadidegen.Nem szeretek magyarázkodni,dolgozunk,diplomásak vagyunk páromnak van egy szakmája is én nem sokára kezdek egyet,külön élünk,szeretjük egymást,jó szülők vagyunk,vannak céljaink,álmaink mi kell még?? Már csak nevetek ha beszól valaki,hogy tizenévesen miért vállaltam gyereket(az arcom miatt 18-19nél nem néznek többnek),vagy ha nem hiszik el,hogy már érjem is van és gyerekem is.Nem szabad foglalkozni a sok befásult,irigy,rosszindulatú,elkeseredett emberrel.

2013. dec. 29. 10:49
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem csak egy dolgot csinálsz rosszul, azt, hogy a játszótéren beszélgetsz az anyukákkal. ;)
2013. dec. 29. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!