Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen nyelven beszéltek a...

Milyen nyelven beszéltek a babához?

Figyelt kérdés
Ha van olyan köztetek, akik külön nemzetiségűek a párjukkal és így a közös nyelv, amit használnak az angol (vagy bármilyen más közös nyelv) , akkor hogy beszéltek a babához? Milyen nyelven?
2013. dec. 27. 21:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi is pontosan ugy csinaljuk,ahogy a 8-as leirta.Nalunk a nyelvek magyar,angol,gorog.Annyi a kulonbseg,hogy mi mindketten ertjuk egymas anyanyelvet, bar a ferjem magyarul akcentussal beszel,de en hibatlanul beszelem mindharom nyelvet.
2013. dec. 27. 23:21
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Én olaszul. A férjem is természetesen, de neki könnyebb mert neki ez az anyanyelve. Valahogy nem áll a számra a magyar szó, gondolom azért mert itt senki nem beszél csak én magyarul. Kevés szót tud magyarul (inkább csak becézö szavak és az egyszerű igen nem) .
2013. dec. 28. 01:15
 13/13 anonim ***** válasza:

Mi Vajdaságban élünk,férjem félig szerb,én magyar vagyok.Én természetesen magyarul beszélek a fiunkhoz és sajnos a párom is.Ő anyanyelvi szinten beszél magyarul is és szerbül is,mert az anyukája magyar,az apukája szerb.

Én sajnos elég gyengén beszélem a szerb nyelvet,pedig itt születtem én is Vajdaságban,ahol ugye elengedhetetlen a szerb nyelvtudás.Pontosan ezért sajnálom,hogy a férjem nem beszél szerbül a fiunkkal,mert ha nem tanulja meg az ország hivatalos nyelvét,nehezen boldogul majd.

Régen mindig úgy terveztük,hogy a férjem majd szerbül beszél a gyerekkel,de most azt mondja,nehezére esik szerbül beszélni,mert nálunk a házban mindenki magyarul beszél (szüleimmel élünk).

2013. dec. 29. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!