Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Van aki egyáltalán...

Anyukák! Van aki egyáltalán nem várja karácsonyt? Miért?

Figyelt kérdés
2013. dec. 23. 13:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én sosem várom, mindig csak "túlélem" valahogy. Már nem él az apukám, és egy csomó olyan rokonom, családtagom, akik hiányoznak. Idén apósom is meghalt, akit imádtam. Ilyenkor annyira szomorú vagyok, képes lennék átsírni az egész ünnepet, de nem tehetem, hisz itt a családom másik fele és a gyerekem. Szép ünnep, készülődöm is rá, mindent megcsinálok, de alig várom, hogy vége legyen mindig. :(
2013. dec. 23. 13:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Sok a gond vele.
2013. dec. 23. 14:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Nos az ünneppel semmi bajom de már lassan 1 hónapja készülök rá,vásárolok és kezdek besokallni az embertömegektől a sok idiótától.
2013. dec. 23. 15:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Én nagyon nem várom.

A férjem távol van tőlünk, így semmi kedvem "ünnepelni", csak sírnék egész nap és várom, hogy legyen már végre január, hogy vége legyen ezeknek a csöpögős napoknak. Borzalmas, hogy mindenünnen a negédes karácsonyi reklámok mennek.

2013. dec. 23. 16:23
 5/5 A kérdező kommentje:
Nekem tavaly karácsony előtt 3 nappal halt meg a 19 hetes magzatom , azt a karácsonyt tuléltem valahogy ,probáltam többi gyerek kedvéért összeszedni magam. Most megint egyre idegesebb vagyok , ahogy közeleg a karácsony ,ugy érzem megutáltam az egészet.
2013. dec. 23. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!