Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák várjátok már a karácso...

Anyukák várjátok már a karácsonyt?

Figyelt kérdés
ki mit vesz a gyerekének? válaszokat elöre is köszi.tudom hogy még korai :)
2009. okt. 21. 15:09
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Jaj én nagyon.Főleg mert tudom most már jobban fogja élvezni,mint 5 hónaposan.

Most 17 hónapos lesz,úgyhogy nagy bennem az izgalom,bár még nem tudom mit kap.

2009. okt. 21. 15:12
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! hát lehet hogy korai de én már nagyon várom. Amúgy is szeretem a karácsonyt, főleg a készülődést, de ez a karácsony már különleges lesz, mert 3-an vagyunk. 9 hónapos lesz akkor a lányunk. Én úgy gondoltam hogy vmi készségfejlesztő játékot vagy járássegítő toligát hoz majd a Jézuska neki. Azt nem tudom hogyan fogok sütni meg ilyenek, de nem is az a fontos. Te várod már? Mit kap a babád?
2009. okt. 21. 15:14
 3/8 A kérdező kommentje:
nekem is az volt tavaly a gond hogy a kicsi még nagyon kicsi volt és nem emlékszik rá.de most ugyérzem nagyon szép lesz neki is,meg persze nekünk is
2009. okt. 21. 15:14
 4/8 A kérdező kommentje:
igen azért irtam ide kérdést mert azt hittem hogy csak én vagyok ugy vele hogy várom.nem tudom mit vegyek nekik most tippeket várok,de a készségfejlesztö nem rosz
2009. okt. 21. 15:16
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is nagyon várom! Tavaly karácsonykor 2 hetes volt a babám, most 1 éves és 2 hetes lesz :) Úgy tervezzük, hogy a karácsonyfát berakjuk a járókába, hogy ne rántsa magára.

Keményfedelű mesekönyveket szeretnék neki majd venni, mert játéka van egy csomó, viszont könyve alig.

Próbálok majd olyan ételeket főzni, amit ő is ehet.

Tudom, hogy még kicsi a karácsonyhoz, de olyan jó, hogy itt van velünk, ettől még meghittebb az egész ünnep :)

Régen nem szerettem a karácsonyt, amikor még egyedül voltam, de mióta férjem van, imádom, mióta meg baba is, hát azóta még jobban imádom!!

2009. okt. 21. 15:18
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is várom már,mert a tavalyin még csak 2 hónapos volt.

Ajándék ügyben volt egy hasonló kérdés a "Babák" rovatban.Igaz,szülinappal kombinálva.Én ezt válaszoltam.Hátha tudok ötletet meríteni.

Szerintem amit én írok ajándékot,mindegy,hogy fiú-e v.lány.Nekem lányom van

Most lesz a szülinapja(1 éves)leginkább készségfejlesztő játékot kap.

pl.formabedobót,van többféle pl.:

[link]

[link]

Ill.egy Montessori macit,de ez is lehet másféle,ez Kelj fel Jancsis

[link]

vonatot ilyet:

[link]

Karácsonyraén szeretnék neki valamilyen építő játékot

Pl.ilyen tüskéset.Nekem volt és nagyon szerettem.

[link]

De lehet sima Legoszerű lesz.

+ valamilyen lábbalhajtós járgányt,amit tavasszal majd tud használni

[link]

[link]

Az utóbbi tolható is.

2009. okt. 21. 15:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Nagyon várjuk! Igaz még nem nagyon veszünk semmit a gyereknek, max ruhát, mert akkor még csak 3 hónapos lesz, így nem fogja még felfogni hogy mi is történik. De nagyon nagyon várjuk a férjemmel az első karácsonyt hármasban! :D
2009. okt. 21. 16:26
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én az idén nem annyira vagyok lelkes, mert veszélyeztetett terhes vagyok, feküdnöm kell. Így nem tudom, milyen élmény lesz a gyerekeimnek itthon, az biztos, hogy én nem mehetek sehová :(
2009. okt. 21. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!