Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák! Szerintetek el lehet...

Anyukák! Szerintetek el lehet titkolni a karácsonyt a gyerekek elől?

Figyelt kérdés

Sajnos a párom nagyon kevés fizetést kapott,mert beteg volt és nincs bejelentve.Éppen a számlákat betudtuk fizetni.Én nem dolgozom,mert 22 hetes veszélyeztetett kismama vagyok.

Szerintetek hogyan titkoljam el a karácsonyt?A nagy már 8,a kicsi 4 éves.Még karácsonyfánk sem lesz.Ti mit tennétek ebben a helyzetben?Kérlek titeket ne ítéljetek el,mert csak ez a hónapunk rossz,amúgy jól keres a párom és tudom mire vállaltam a gyerekeket.

2011. dec. 16. 16:36
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hisz bármerre mész , ezt látod Te is. Szülők? Náluk nem lesz fa? Hol laktok?
2011. dec. 16. 16:38
 2/26 A kérdező kommentje:
Pest megyében lakunk.
2011. dec. 16. 16:40
 3/26 anonim ***** válasza:
Egy 2-300 forintos könyvet csak tudsz tán venni nekik.
2011. dec. 16. 16:42
 4/26 A kérdező kommentje:

Pontosan arra gondoltam az eltitkolás alatt,hogy nálunk 2 héttel később lenne karácsony.A következő fizunál Januárban.

Szerintetek ezt meg lehet oldani?Mert a nagyfiam talán megérti,de a kicsi?

2011. dec. 16. 16:43
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Fizetés előleget nem tud kérni? Ha elmondja a főnökének ezt, csak van szíve.
2011. dec. 16. 16:45
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

szerintem a kicsi előtt el lehet titkolni a karácsony pontos idejét, de a nagy előtt nem.

ÉN se érteném, h hozzánk miért nem akkor jött a Jézuska amikor máshova.

Tavaly mi is nagyon szorult helyzetben voltunk, úgy lett karácsonyfánk, és ajándék alatta, h egy arany nyakláncomat vittem el zaciba. ÉS majd februárban kiváltottam. A gyerekeim boldogak voltak, és mi is is.

Az ajándék a 2 gyereknek 1400 ft volt.

2011. dec. 16. 16:47
 7/26 anonim ***** válasza:
69%

A piacokon a levágott fenyőgallyakat is meg lehet szerezni (ingyen vagy olcsón, nem tudom), díszeitek biztosan vannak, ha csak ez a hónap sikerült ennyire rosszul. Állítsátok nagy vázába a gallyakat és díszítsétek fel.

És valami olcsó meglepetést biztos találsz a boltokban, hogy legyen Karácsonyuk.

(És hát nem ítéllek el, de azért egy kétgyerekes családnak bizony kéne, hogy legyen valamennyi megtakarítása. Pontosan betegség esetére, vagy ha elromlik a mosógép stb. És hát ugye jön a harmadik baba is...)

2011. dec. 16. 16:47
 8/26 A kérdező kommentje:

Igen volt megtakarításunk,abból vettük meg nyáron a házunkat,ami saját,hitelmentes!!!!!!

Hát egy pár száz forintos ajándékra telne,de én úgy vagyok vele,hogy akkor boldogok a gyerekek,ha azt kapják amit szeretnének,és ezt 2 hét múlva megtudnám venni.

2011. dec. 16. 16:52
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ezt így mondd el a gyerekeknek.

Karácsonyfát másnap már ingyen találsz, díszítsétek fel Karácsony másnapján.

2 hetet kibírnak. bár én a számlákkal vártam volna pár hetet,nem kötötték volna ki.....

2011. dec. 16. 16:55
 10/26 anonim ***** válasza:
A zacis se rossz ötlet,de a fizetési előleg sem.Próbáljátok meg! E.
2011. dec. 16. 16:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!