Anyukák! Szerintetek el lehet titkolni a karácsonyt a gyerekek elől?
Sajnos a párom nagyon kevés fizetést kapott,mert beteg volt és nincs bejelentve.Éppen a számlákat betudtuk fizetni.Én nem dolgozom,mert 22 hetes veszélyeztetett kismama vagyok.
Szerintetek hogyan titkoljam el a karácsonyt?A nagy már 8,a kicsi 4 éves.Még karácsonyfánk sem lesz.Ti mit tennétek ebben a helyzetben?Kérlek titeket ne ítéljetek el,mert csak ez a hónapunk rossz,amúgy jól keres a párom és tudom mire vállaltam a gyerekeket.
Inkább egy kevés most, mint a csúsztatott Karácsony. Gondolj bele, a nagyobbik mit fog érezni a suliban!
Van olyan néha, hogy megszorul az ember, de legyél találékony. Tényleg elég, ha néhány ágat feldíszítesz, és valami apróságot teszel alá. A mákosguba meg nem olyan drága kaja.
Nagyszülők rokonok nem tudnának nektek néhány ezer forinttal segíteni?
Még az is eszembe jutott, ha közelben vannak a nagyszülők, náluk is tölthetnétek a Szentestét, akkor lenne igazi karácsonyfa, és otthonra már tényleg elég lenne néhány feldíszített ág.
Szurkolok nektek, hogy meg tudjátok oldani:)
Húú,köszönöm a tanácsokat,nagyon aranyosak vagytok.
Most egy kicsit megnyugodtam,de nagyon rossz érzés,hogy mindig óriási karácsonyfánk volt,most meg épp csak gallyak lesznek.Meg alig lesz valami ajándék.
Sajnos a szülőkre nem számíthatunk,mert a párom szüleivel nem tartjuk a kapcsolatot,az én szüleim pedig egy fizetésből élnek,tehát alig van nekik pénzük.
Barátoknak pedig kell a pénz az ünnepekre.
Műfenyője esetleg valaki ismerősnek nincs? Kölcsönkérhetnétek.
Az ajándékokra én is azt mondanám, hogy először a szegény gyerekekhez megy a Jézuska, és kicsit késik.
Merre laktok egyébként Pest megyén belül?
Én tavaly gyönyörű fát (igaz hullósat) vettem kemény 1500 ft-ért, ráadásul nem is kicsit.
szívesen segítenék, ha a közelben vagytok, mi is Pest megye, csak én meg 36 hetes vagyok a 2. babámmal, és nem tudok autóba ülni már.
Köszönöm szépen kedves utolsó,de nem azért írtam,hogy kolduljak,vagy más oldja meg a problémámat.
Csak tanácsot szeretnék kérni,hogy ti hogy tennétek a helyemben.Azért köszönöm mégegyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!