Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák akik szintén az első...

Anyukák akik szintén az első karácsonyt töltitek a babátokkal, hogyan tervezitek?

Figyelt kérdés
Hogy lesz nálatok a szent napja? És a karácsony napok? :)))) Hogy képzelitek el? Mekkora a babátok? Nekem 9 hónapos.
2009. dec. 19. 12:12
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én fiam 11 hónapos, úgy tervezzük, hogy míg délben alszik feldíszítjük a fát apával és mire felébred ott lesz a fa. Aztán megkapja az ajándékát...

Vacsorázni a tesómékhoz megyünk, első nap otthon leszünk és 2. nap az anyósnál.

2009. dec. 19. 12:16
 2/9 anonim ***** válasza:
:) Nálunk még annyira első karácsony lesz az idei, hogy szinte a babámat rakhatnám a fa alá! :) 19 napos a drágám és nekünk semmi, de semmi nem kell idén karácsonyra. Ő a karácsonyi ajándék. Még olyan picur, hogy úgy döntöttünk, nem veszübk neki semmit, nekünk ő az ajándék, neki meg reméljük mi. :) Szenteste napján apával felállítjuk a fát, (megszakítva néhány szopival), este összebújunk hármasban és csak sóhajtozunk az örömtől. Aztán jönnek a családtagok másnap, harmadnap, mindenki jól megölelgeti, megpuszilgatja Ádit és kész... Nálatok biztosan nagyobb lesz a mozgás. :)
2009. dec. 19. 12:18
 3/9 anonim ***** válasza:

Nekem is 9 hós a kislányom. Mi 24-én is sokfelé megyünk nagyszülőkhöz, és vacsorára is. Majd másnap is ebédre. De szerintem élvezni fogja a nyüzsgést, a szép karácsonyfákat a fényekkel.

Neked kisfiad vagy kislányod van?

2009. dec. 19. 13:06
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekünk ez már a második karácsonyunk lesz a picivel,de tavaly még csak 18 napos volt.Most majd kap mindenféle játékot,anyum vigyáz rá addig míg feldíszítjük a fát.Bár sehova nem megyünk vele,inkább a rokonok jönnek ide!

Már nagyon várom,hogy mit fog szólni a fának!

2009. dec. 19. 13:38
 5/9 anonim ***** válasza:

3 hós kisfiammal Szarvasra utazunk és a nagycsaláddal együtt (17 fő) fogjuk tölteni a karácsonyt. Ajándékot nem nagyon kap, csak apróságokat, inkább a magunk örömére:)

Mese

2009. dec. 19. 14:14
 6/9 anonim ***** válasza:

6 hónapos a lányom, első gyerek.

Gőzöm sincs, hogy lesz.

24-én délelőtt főzünk hármasban apával meg manóval, meg fát díszítünk, meg ajándékot bontunk és játszunk, meg ha nem lesz ordító hideg, akkor sétálunk is egyet. pláne, ha megmarad a hó addig.

25-én anyuhoz megyünk, 26-án meg anyósomékhoz.

Vége a karácsonynak.

2009. dec. 19. 15:25
 7/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat. Nekem is kislányom van :)
2009. dec. 20. 11:55
 8/9 anonim ***** válasza:

9 ,5 hónapos lesz akicsi, 10 éves anagy.

Ugyanúgy mint eddig, szenteste megyünk mind két szülőhöz, a többi napon is megyünk kajálni.

Főzni nem főzök!

Csak sütünk a nagyfiammal sütit.

2009. dec. 20. 20:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekünk most lesz az első karacsonyunk együtt. Addigra Árminkám 5 hónapos lesz! Úgy lesz, hogy amíg reggel ő alszik addig én feldíszítem a házat, utána szopi,meg játék. Utána pedig ebéd készítése, míg Ő alszik. Nagyon várom már!<3
2015. szept. 19. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!