Anyukák akik szintén az első karácsonyt töltitek a babátokkal, hogyan tervezitek?
Szia!
Az én fiam 11 hónapos, úgy tervezzük, hogy míg délben alszik feldíszítjük a fát apával és mire felébred ott lesz a fa. Aztán megkapja az ajándékát...
Vacsorázni a tesómékhoz megyünk, első nap otthon leszünk és 2. nap az anyósnál.
Nekem is 9 hós a kislányom. Mi 24-én is sokfelé megyünk nagyszülőkhöz, és vacsorára is. Majd másnap is ebédre. De szerintem élvezni fogja a nyüzsgést, a szép karácsonyfákat a fényekkel.
Neked kisfiad vagy kislányod van?
Nekünk ez már a második karácsonyunk lesz a picivel,de tavaly még csak 18 napos volt.Most majd kap mindenféle játékot,anyum vigyáz rá addig míg feldíszítjük a fát.Bár sehova nem megyünk vele,inkább a rokonok jönnek ide!
Már nagyon várom,hogy mit fog szólni a fának!
3 hós kisfiammal Szarvasra utazunk és a nagycsaláddal együtt (17 fő) fogjuk tölteni a karácsonyt. Ajándékot nem nagyon kap, csak apróságokat, inkább a magunk örömére:)
Mese
6 hónapos a lányom, első gyerek.
Gőzöm sincs, hogy lesz.
24-én délelőtt főzünk hármasban apával meg manóval, meg fát díszítünk, meg ajándékot bontunk és játszunk, meg ha nem lesz ordító hideg, akkor sétálunk is egyet. pláne, ha megmarad a hó addig.
25-én anyuhoz megyünk, 26-án meg anyósomékhoz.
Vége a karácsonynak.
9 ,5 hónapos lesz akicsi, 10 éves anagy.
Ugyanúgy mint eddig, szenteste megyünk mind két szülőhöz, a többi napon is megyünk kajálni.
Főzni nem főzök!
Csak sütünk a nagyfiammal sütit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!