Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kaphatok segítséget, nem...

Kaphatok segítséget, nem látom át? SOS

Figyelt kérdés
Pár hetes kismama vagyok, és kb fél éve van munkahelyem. Eddig gyesen voltam. Azt hallottam, hogy addig kaphatom a gyedet, amennyi ledolgozott napom van. Tehát, lehet, hogy csak fél évig, ha most elmegyek táppénzre? Vagy a táppénz is olyan munkaviszonynak számít?
2009. nov. 25. 18:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A legfrissebb újítás, a mostani anyák lapjában olvastam, az az, hogy 180 nap helyett egy év folyamatos munkaviszony kell. Ez nem ledolgozott 360 nap, hanem már egy éve kell bejelentve lenned a céghez. Most akkor munkaviszonyben állsz? Mert ha azt írod fél éve van munkahelyed, akkor még simán kijön az egy éved, és akkor kapsz gyedet. Nem annyit amennyit dolgoztál, hanem rendesen!!! Én úgy gondolom, hogy a táppénz ugyanolyan munkaviszony, ugyanúgy biztosított maradsz, és ugyanúgy be vagy jelentve stb
2009. nov. 26. 13:30
 12/12 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindekinek
2009. nov. 26. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!