Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt anyuka aki igenis...

Van itt anyuka aki igenis szereti a Johnson's termékeket? :-) Melyiket?

Figyelt kérdés
Nekem a lágy fürdető (rózsaszín) és a búzacsírás sampon.
2013. dec. 18. 18:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
49%
mi csak leírtuk,hogy nem csak heccből nem szeretjük
2013. dec. 18. 20:00
 12/21 anonim ***** válasza:
58%
Igen, aki szereti, DE lehet van olyan anyuka, aki nem tudja, hogy miért rosszak ezek a termékek és azért használja. Ilyen esetben nem árt, ha valaki leírja, hogy az amit a reklámokban mondanak, nem feltétlen fedi a valóságot és sokkal jobb termékeket is lehet találni olcsóbban, amik kímélik a baba bőrét. Ezek után mindenki döntse el, hogy akarja-e használni vagy sem...
2013. dec. 18. 20:01
 13/21 anonim ***** válasza:
29%

Akkor majd ha ekcémás lesz a gyerekem, akkor beperelem a Johnsons-t...

Szerintetek ha ilyen ártalmas, akkor miért nem tiltották még be?????????

2013. dec. 18. 20:24
 14/21 anonim ***** válasza:
64%

76%-os, te nagyon buta lehetsz. Szerinted hány olyan termék van, ami ártalmas, mégis forgalomban van? Egyrészt, mert a silány összetevők a legolcsóbbak, ráadásul a gyógyszeriparnak sem igazán érdeke, hogy egészséges és tünetmentes legyél, mert ez egy óriási biznisz.

Ennyi erővel miért lehet enni mekis hamburgert meg tartósítószeres, színezékes ételeket? Vagy szerinted az is egészséges? Lehet enni, csak aztán nem kell meglepődni, ha 10 éven belül rákos leszel.

2013. dec. 18. 20:29
 15/21 anonim ***** válasza:
64%
13-s, mert dollármilliós biznisz! Talán azért! Egyébként írd be bármelyik hatóanyag keresőbe az összetevőit, vagy akár a dr. Rózsa Sándor Testápoló kislexikonában is utána lehet nézni, hogy mik vannak benne. Az ekcémát pedig azért írtam ,mert pont a családban történt meg, hogy anyuka, aki szintén imádta ezt a márkát csak azért is ezt használta a babáján, már tiszta kiütés volt szegény gyerek. 3 hónapos kőkemény szteroidos kezelés után tudták rendbe hozni a kislányt. Mondhatom marha jót tett egy 1 éves szervezetnek. Ha pedig megvárod amíg a gyereked ekcémás lesz, akkor csak gratulálni tudok hozzá, hogy ennyi eszed van! Inkább megelőznéd a problémát!
2013. dec. 18. 20:38
 16/21 anonim ***** válasza:
44%

A kis kemikusok olyan jo h itt vagytok es mit tek a vilagot. :-)

Nelkuletek minden anyuka elveszne.

Ha ennyire gyakori lenne az ilyen tipusu megbetegedes ezektol a termekektol mar regen nem lenne forgalomba. De ti osszeeskuves elmeletben gondolkodtok mindenrol. A ti gyerekeitek azok akik burokban vannak semmi nem erhet hozzajuk. Mindegy is van nekem is egy velemenyem errol, de nem kezdek el amazon modjara harcolni mint ti. Nevetseges ez az erolkodes reszetekrol.

Olvasni es ertelmezni meg mindig nem tudtok. :-) Ez teny!

Nem kerdezte senki a tapasztalatotokat, velemenyeteket, csakis azoket kerdezte a kerdezo akik szeretik, de meg mindig meghaladja. Az h ti nalatok volt ilyen hat elofordul. Masnak meg mastol lett baja. Senkinek sem egyforma a bore, a teste.

Erdekes mi is hasznaltuk sokaig, rokonomek mai napig es makk egeszseges gyonyoru bore van az osszes gyereknek.

Nem mindenkinel okoz problemat. Az meg h mik az osszetevok, konyorgom, hagyjuk. Erre mar nem irok semmit fmert felesleges. Ha nektek nem valt be na bumm akor ne hasznaljatok de mi a fenenek vagytok meg mindig itt? Odebb lehet allni es nem kell ronditani ide. Az ilyen noktol megyek a falnak, a vilagmegvalto okossaguktol. Nincs jobb dolgotok? Ezen elvezkedtek?

2013. dec. 19. 07:47
 17/21 A kérdező kommentje:

Totál igazad van utolsó! A gyógyszertári fürdető is tele van kőolajjal. De teljesen mindegy, mert ha kiviszem az utcára, na ott van kőolaj bőven! Egyszer vettem a gyereknek Alverde tubusos fürdetőt, hát "gyönyörű" lett a bőre...pedig naturkozmetikum az is.

1,5 éve szeretjük a Johnson'st.

2013. dec. 19. 08:43
 18/21 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem nagy különbség nincs egyiknél sem az összetevőket nézve.Egyik sem igazi 100%-os természetes anyagból van.De a Johnsonsnak legalább nagyon jó illata van.Nekem nagyon allergiára hajlamos a bőröm, szinte semmit nem használhatok.De a Johnsonstól semmi bajom nincs.Én is és a kislányom is ezt használjuk.Sőt már tesómék is. :)
2013. dec. 19. 15:03
 19/21 anonim ***** válasza:
0%

Nekem van gyógyszerész végzettségem is, szóval hidd el, baromi nagy különbség van az összetevők között. És persze, lehet nem lesz baja, de sokkal könnyebben előjöhetnek bajok, ha nem megfelelő termékeket használunk. A tartósítószerekről (pl. parabenekről vagy formaldehid származékokról, mint tartósítószer nem is beszélve). Nem egy olyan tanulmány van, ami kimutatta, hogy az aki több éve ilyen anyagokat tartalmazó krémmel kente magát, a májában találtak ilyen származékokat.

De ti tudjátok, csak ne meséljük már be, hogy halál mindegy mit kensz a gyerek vagy a saját bőrödre, mert NEM az.

Amúgy a gyógyszertári kenőcsöktől sem vagyok elájulva, de abban legalább nincs mindenféle illatanyag meg felesleges színezék.

2013. dec. 19. 16:14
 20/21 anonim ***** válasza:
48%
köszönjük Emese.....
2013. dec. 19. 16:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!