Tényleg igaz hogy mindent csak a johnson & johnson termékeket ne? Allergiát okoznak stb?
Ez nagyon babafuggo. Azert en ezt a kijelentest tulzasnak tartom. Szerintem annyi rosszat hallani mar rola, hogy sokan ki sem merik probalni, csak hirdetik az iget, tehat azt, amit hallottak. Ha egy babanal allergizal es az anyuka elmeseli tiz masik anyukanak, akkor abbol nyolc adja tovabb a tortenetet.
En kulfoldon elek, ha fejleallnek, akkor is csak bolti babakozmetikumokat tudnek hasznalni, mert itt nincs gyogyszertari. Az elso harom honapban semmit sem ajanlanak, csak oliva olajat, majd nyugodtan lehet probalgatni a kozmetikumokat. Mi azota johnsonst hasznalunk, tobb fajtajat is kiprobaltuk, de semmi baj.
Az is furcsa, hogy itt meg nem igazan hallottam a Johnson allergizalo hatasarol, csak magyar forumokon olvastam rola. Most vagy az osszetetele mas itt (amit nem hiszek), vagy az itteni babak edzettebbek (amit szinten nem hiszek), vagy csak nem terjesztik ezt a hirt.
Most 11 hós lányomnál 3 hónapja használjuk a johnson termékeket,positörlő, sampon, fürdető, testápoló.
Az ég világon semmi baja tőle.
Nekem is azt mondta a védőnő, hogy sok a panasz rá, úgyhogy ezt a márkát hanyagoljam.
az én bőröm egyáltalán nem érzékeny, és nagyon meglepődtem amikor kipattogtam a babaolajától, amit kb egy hétig használtam felnőttként.én is maradok a környezetemben mindenkinek jól bevált gyógyszertári terméeknél.
L.38+2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!