Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg igaz hogy mindent...

Tényleg igaz hogy mindent csak a johnson & johnson termékeket ne? Allergiát okoznak stb?

Figyelt kérdés
2009. aug. 2. 21:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi az elejétől fogva használjuk és semmi baja,most 8 hónapos.Sampont,habfürdőt ,olajat és testápolót is ha kell,ja meg a hintőport.Szóval minden rendben.A két nagylányomnál is ezt a márkát használtuk:))
2009. aug. 3. 06:27
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Gyanítom, hogy tényleg bőrtípus függő a dolog. Nálunk sem a párom, sem az én bőröm nem érzékeny, a fiúnknak sincs semmi baja. Igaz, mi főleg a gyógyszertárit használjuk, ha utazunk, akkor használjuk a tubusos termékeket (mert a gyógyszertári dobozokkal többször volt már "balesetem"). Egyébként szerintem a gyógyszertárinál jobb és olcsóbb biztos nincs. (Én csak nem rég hallottam róla, h a gyógyszertári popsikrém sem uaz mindenhol -így ha vmi gondod van attól is, a doki javasolhat másabb összetételt, amit uúgy kikevernek a gyógyszertárakban - csak tanács ha vkinek gondja lenne) M.
2009. aug. 3. 07:01
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Nem szabad általánosítani,mert ahogy olvastad a válaszokban is,mindenki-szó szerint- a saját bőrén tapasztalhatja meg a hatásait.Nekem nem mondott konkrét márkát a védőnőnk,egyszerűen csak annyit,hogy az első 2-3 hónapban hanyagoljuk az illatos,parfümözött kozmetikumokat.Kisfiam januárban született,a kórházban pedig rögtön a Johnsons-os sárga fürdetőt használták a babák fürdetéséhez.Én is kipróbáltam itthon,de a különbséget most látom igazán (Gabit használunk).

Korábban8 a Johnsonsos fürdetőnél) testápolóznom kellett a kis bőrét,most egyáltalán nem használunk.

A sampon viszont a kezdetektől lila Johnsons,ezzel nem volt gond!

2009. aug. 3. 07:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!