Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól használhatok a...

Mikortól használhatok a babámnál Johnson's termékeket? Két hetesek vagyunk.

Figyelt kérdés
2008. okt. 10. 14:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
nálunk a kórházban azt használnak a babákhoz ha ot nem üti ki míg bent vagytok utánna sem fogja mi most leszünk 6 hetesek én azt használom az elejétől.jó babázást
2008. okt. 10. 14:57
 2/11 anonim ***** válasza:
73%
csatlakozom elottem szólóhoz, próbáld ki, ha nem veszel észre a borén semmit nyugodtan használjátok.
2008. okt. 10. 15:03
 3/11 anonim ***** válasza:
64%
Alapvetően bármikor, bár a Jonson's sokmindenkit kiver, többek közt engem is. Sosem használnám babámnál. Én még a gyógyszertárit használom mindenből, 4 hósak vagyunk
2008. okt. 10. 15:05
 4/11 anonim ***** válasza:
53%
Nekünk azt mondta a gyerekdoki, hogy 6 hónapos kor alatt ne. Az a legjobban allergizáló márka.
2008. okt. 10. 15:07
 5/11 anonim ***** válasza:
41%

Minket is ettől óvott a dokink is, meg a csecsemősök is a kórházban (mindamellett, hogy ők is azzal fürdették bent).

A legjobbak a gyógyszertáriak, illetve sajnos azok, amik elég drágák is. (Amelyikben van "paraffinum liquidum, az például kifejezetten árt a bőrnek.)

2008. okt. 10. 16:20
 6/11 anonim ***** válasza:
29%
A csecsemősök meg csupán azért használják azt, mert ingyen kapják a gyártótól. Ja és persze a termékmintánkban is volt, még most is ott áll a polcon.
2008. okt. 10. 16:42
 7/11 anonim ***** válasza:
76%

Én külföldön élek és itt speciel egyáltalán nincsenek gyógyszertári babaápolási készítmények. Kérdeztem a védőnőtől, hogy mikor kapunk receptet rá és a válasz csak az volt, hogy értetlenül nézett rám. Körülnéztem alaposan és a Johnsons az, amit intenzíven nyomatnak, azon kívül még a drogériák saját márkái nyerők, amelyekben meg még annyira sem bízok meg látatlanul, mint a Johnsonsban.

Úgyhogy én nagyon bízom abban, hogy a Johnsonstól nem lesz bajunk, mert a születése pillanatától ezt kell majd használnom.

2008. okt. 10. 17:05
 8/11 anonim ***** válasza:
90%
Én nem javaslom neked a Johnson's-t. Az én lányom 6 hós, 1 hónappal ezelőtt próbáltam ki nála, és 3 hét után kiütéses lett. Most visszatértünk a gyógyszertárira, a védőnőnk azt mondta, hogy a Johnson's csak 1 éves kor körül javasolt, ha bírja a bőre.
2008. okt. 10. 18:29
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia ! Ugyan ezt a kérdést tettem fel a dr.nőnknek és azt mondta h inkább Gabit vagy Baba termékeket de semmi szín alatt ne kisérletezünk a Jonhson termékkekel mert a legjobban allergizálnak. Mi a gyógyszertárit használjuk és avval semmi próbléma egyéként 4,5 hónapos a babám.

További jó babázást! üdv.

2008. okt. 10. 23:08
 10/11 anonim ***** válasza:
68%
Ennyi idősen semmi a ker.forgalomban lévő termék nem ajánlott a babának.A legjobb a gyógyszertári fürdető és popsikrém,amit ráadásul a dokid fel is ír,így lényegesen olcsóbban hozzá jutsz.
2008. okt. 11. 01:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!