Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt anyuka aki igenis...

Van itt anyuka aki igenis szereti a Johnson's termékeket? :-) Melyiket?

Figyelt kérdés
Nekem a lágy fürdető (rózsaszín) és a búzacsírás sampon.
2013. dec. 18. 18:53
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
62%
A fürdetője is, a samponja is, de még a popsitörlője is az a fiamnak.
2013. dec. 18. 18:56
 2/21 anonim ***** válasza:
96%
Nem azért szokták nem szeretni, mert nem tűnik jónak (lágy, búzacsírás, baba... stb.).
2013. dec. 18. 18:58
 3/21 anonim ***** válasza:
82%
Addig szerettem, míg nem tudtam miből pancsolják össze. Sorry
2013. dec. 18. 19:04
 4/21 anonim ***** válasza:
53%
A Johnson's termékek tele van kőolajszármazékokkal meg mindenféle felesleges adalékanyagokkal. Ráadásul állatokon is tesztelnek. Kismillió natúrabb és bőrbarátabb alternatíva van ezekre a termékekre, de te tudod. Én biztosan nem kennék ilyesmit a gyerekemre.
2013. dec. 18. 19:09
 5/21 anonim ***** válasza:
30%
Mi is Johnson's termékeket használunk.A fürdetőnk a samponunk és a babaolajunk is az.Nagyon szeretem őket.Sőt a testápolóját még én is használom. :)
2013. dec. 18. 19:15
 6/21 anonim ***** válasza:
71%
Azért nem szeretem mert nem tesz jót a baba bőrének,ráadásul számos bőr allergia okozója,nem megbízható márka.Pl mikor kicsi voltam(22-23 éve) anya ezt használta,és a doki mondta,hogy hagyjuk abba a használatát,mert nem tesz jót,szárítja a bőrömet,különböző bőrkiütéseim lettek tőle.
2013. dec. 18. 19:21
 7/21 anonim ***** válasza:
75%

Én is a rózsaszín fürdetőt használom, de múltkor a lilát vettem... :-)

A popsitörlő viszont nem vált be, maradtam a zöld pampers-nél.

2013. dec. 18. 19:23
 8/21 anonim ***** válasza:
66%

miért lettek lepontozva azok, akik megírták, hogy miért nem jó??

Én nem is tudtam ezeket, köszi az infót. Mondjuk nagyon ritkán vettem eddig is, de ezentúl kerülni fogom...

2013. dec. 18. 19:44
 9/21 anonim ***** válasza:
49%
Majd amikor szteroiddal kell kezelni a gyerekedet, mert olyan ekcémás lesz tőle, akkor is igenis szeretni fogod a Johnson's-t???????????????????????????????
2013. dec. 18. 19:52
 10/21 anonim ***** válasza:
41%

Ti tudtok olvasni????

Az a kerdes h van itt olyan anyuka aki SZERETI?

Ha nem szereted minek irsz ide? Szerettek veszekedni? Mindenki maskepp gondolja es csinalja. Nektek mi kozotok van hozza??

2013. dec. 18. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!