Van itt anyuka aki igenis szereti a Johnson's termékeket? :-) Melyiket?
Figyelt kérdés
Nekem a lágy fürdető (rózsaszín) és a búzacsírás sampon.2013. dec. 18. 18:53
1/21 anonim válasza:
A fürdetője is, a samponja is, de még a popsitörlője is az a fiamnak.
2/21 anonim válasza:
Nem azért szokták nem szeretni, mert nem tűnik jónak (lágy, búzacsírás, baba... stb.).
3/21 anonim válasza:
Addig szerettem, míg nem tudtam miből pancsolják össze. Sorry
4/21 anonim válasza:
A Johnson's termékek tele van kőolajszármazékokkal meg mindenféle felesleges adalékanyagokkal. Ráadásul állatokon is tesztelnek. Kismillió natúrabb és bőrbarátabb alternatíva van ezekre a termékekre, de te tudod. Én biztosan nem kennék ilyesmit a gyerekemre.
5/21 anonim válasza:
Mi is Johnson's termékeket használunk.A fürdetőnk a samponunk és a babaolajunk is az.Nagyon szeretem őket.Sőt a testápolóját még én is használom. :)
6/21 anonim válasza:
Azért nem szeretem mert nem tesz jót a baba bőrének,ráadásul számos bőr allergia okozója,nem megbízható márka.Pl mikor kicsi voltam(22-23 éve) anya ezt használta,és a doki mondta,hogy hagyjuk abba a használatát,mert nem tesz jót,szárítja a bőrömet,különböző bőrkiütéseim lettek tőle.
7/21 anonim válasza:
Én is a rózsaszín fürdetőt használom, de múltkor a lilát vettem... :-)
A popsitörlő viszont nem vált be, maradtam a zöld pampers-nél.
8/21 anonim válasza:
miért lettek lepontozva azok, akik megírták, hogy miért nem jó??
Én nem is tudtam ezeket, köszi az infót. Mondjuk nagyon ritkán vettem eddig is, de ezentúl kerülni fogom...
9/21 anonim válasza:
Majd amikor szteroiddal kell kezelni a gyerekedet, mert olyan ekcémás lesz tőle, akkor is igenis szeretni fogod a Johnson's-t???????????????????????????????
10/21 anonim válasza:
Ti tudtok olvasni????
Az a kerdes h van itt olyan anyuka aki SZERETI?
Ha nem szereted minek irsz ide? Szerettek veszekedni? Mindenki maskepp gondolja es csinalja. Nektek mi kozotok van hozza??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!