Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miert olyan termeszetes, hogy...

Miert olyan termeszetes, hogy a no gyereket vallal?

Figyelt kérdés

A kerdesem nem provokacio, tenyleg szeretnem megerteni,hogy ez miert eletcelja sok nonek, vagyis 90%-uknak.

Amikor olyanokat latok,hogy azert akar koran ferjhez menni, mert koran akar gyereket vallalni, akkor felmerul a kerdes bennem, hogy miert akarja ezt olyan nagyon?

En elvaltam a ferjemtol, aki szinten csak azert akart gyereket, mert azt hitte, hogy akkor mellette maradok, es 36 evesen meg most is azt gondolom,hogy inkabb vagyok egyedul amig meg nem talalom az ertelmet ennek.

A szaporodas, hogy legyen aki eltart oregkoromban nem megfelelo indokok szamomra, de kivancsi lennek, hogy mas nok, hogy gondolkodnak errol.

Miert akartatok gyereket? Oszinten!

2013. dec. 18. 14:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én sem akartam.A férjem viszont 3 éve szeretett volna már.Nem akartam tőle ezt megtagadni végül.Ő 2-t akart én egyet sem,de nagyon nem,aztán megtaláltam a megfelelő és megfizethető orvost,utána mondtam,hogy megpróbáljuk.Egy gyerekünk van,neki is jó,nekem is jó így ez a felállás.Így mindenki boldog :-)
2013. dec. 19. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!