Miert olyan termeszetes, hogy a no gyereket vallal?
A kerdesem nem provokacio, tenyleg szeretnem megerteni,hogy ez miert eletcelja sok nonek, vagyis 90%-uknak.
Amikor olyanokat latok,hogy azert akar koran ferjhez menni, mert koran akar gyereket vallalni, akkor felmerul a kerdes bennem, hogy miert akarja ezt olyan nagyon?
En elvaltam a ferjemtol, aki szinten csak azert akart gyereket, mert azt hitte, hogy akkor mellette maradok, es 36 evesen meg most is azt gondolom,hogy inkabb vagyok egyedul amig meg nem talalom az ertelmet ennek.
A szaporodas, hogy legyen aki eltart oregkoromban nem megfelelo indokok szamomra, de kivancsi lennek, hogy mas nok, hogy gondolkodnak errol.
Miert akartatok gyereket? Oszinten!
En uresnek ereztem az eletemet. Valamiert ugy ereztem nem teljes. Nekem valahogy nem volt eleg az, hogy kettesben szepen eleldegelunk a csendes kis otthonunkba.
A baratnom pl. azert vallat gyereket mert tudta, hogy ha nem teszi akkor kesobb megbanja es keso lesz mert az ido nem fordithato vissza. Most van itt az ideje vagy orokre elveszti a lehetoseget. Innen is latszik, hogy mindenkinel mas az ok.
"A szaporodas, hogy legyen aki eltart oregkoromban nem megfelelo indokok szamomra"
Számomra sem. De az emberek 90%-ának az. A fajfenntartás ösztöne erős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!