Miért van az, hogy ha valaki 2 éves gyereket még szoptat az teljesen természetes, de ha valaki egy 2 éves gyereknek még este tápszert ad, azt leszólják, hogy nem normális?
Gondolom olvastad:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
Én írtam ki, de ha végigolvasod, láthatod, hogy azt sem értik, hogy mi a gondunk.
Köszi!
Elolvasom, te milyen válaszokat kaptál, mert borzasztóan idegesít, hogy ha azt mondom, hogy este még tápszert kap, elkezdik fújni, hogy "Mert minek egy ekkora gyereknek még tápszer, ne adjak, felesleges, hülyeség, stb." - ezt már nagyon unom.
De, ha egy anyuka azt mondja, hgoy a 2-3 éves gyerekét még szoptatja, akkor ő a szuperanya...
09.05. 20:27!! Tökéletesen megértelek, és egyetértek veled! Az a baj, hogy rengeteg frusztrált, önbizalomhiányos ember írkál ide, akik attól érzik magukat keménynek és határozottnak, ha jól odamondanak a másiknak.Ezek a jelenségek egyszerre siralmasak és nevetségesek.Ez történik minden altatásos kérdésnél is: egy idő után anyázzák egymást, mert az egyik így csinálja, a másik amúgy...ja és a legjobban azokat bírom,akik nem nyíltan szólnak be, hanem apró kis szúrásokat rejtenek el a válaszukban, pl. tápszer-probléma: "én soha nem adtam neki azt a MŰANYAG VACKOT - hát ez óriási...na meg a lepontozások, az a másik röhej!! Aki mást ír, mint ami neki tetszik vagy trendi manapság, azt már húzzák is lefelé:))) Persze elfelejtik, hogy azt kellene pontozni, hogy a válaszoló menyire próbál segíteni a kérdezőnek, ezt jelenti a "hasznosság" szó.
Kedves kérdező, bocs az offért, de ezt le kellett írnom, engem is kiakaszt néha, ahogy itt viselkednek az emberek:(( És persze add neki nyugodtan a tápszert, ne foglakozz senkinek a véleményével!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!