Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit gondoltok arról, hogy...

Mit gondoltok arról, hogy Angliában természetes, hogy pórázon tartják a gyereket az utcán?

Figyelt kérdés
Nem írom ide most a véleményem, nem akarom befolyásolni vele a tiéteket.
2010. szept. 21. 22:38
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
55%
számomra fura. vhogy idegen...
2010. szept. 21. 22:41
 2/29 anonim ***** válasza:
71%

Pórázon? Mint a kutyát?

Szerintem sok nem normális ember van. Svájcban egyszer szóltam egy nőnek, hogy a gyereke az úttesten játszik. A nő beszélgetett valakivel. Megköszönte, hogy szóltam, a gyerekre éppen rápillantott, utána beszélgetett tovább... Két szélsőség, de mindkettő idióta...

2010. szept. 21. 22:49
 3/29 anonim ***** válasza:
80%
Nekem nagyon furcsa, de biztos praktikus, amig nem fogad szót, jobb, mint ha kiszalad az úttestre vagy ilyesmi.
2010. szept. 21. 22:51
 4/29 anonim ***** válasza:
65%
En angliaban elek, es en sem tartom ezt jonak, DE Londonban pl. annyian vannak, hogy sokkal konnyebb es biztonsagos is. A hamszeru nem is szoritja a kicsit, tehat praktikus. Mivel a kutyaknak volt elobb, igy mindenkinek az ugrik be, de ha tegyuk fel, most talaltak volna fel gyermekek reszere, mindjart maskent allnanak hozza.
2010. szept. 21. 22:54
 5/29 anonim ***** válasza:
80%
utolsóval értek egyet. én pécsett is láttam rá példát. praktikusnak tartom bizonyos helyzetekben. nagy forgalom, bevásárlás...
2010. szept. 21. 22:57
 6/29 anonim ***** válasza:
75%
Én vidéken lakom, de ha BP.en laknék vagy nagyobb városban szerintem én is vennék. Most 2 lesz, babakocsiban már nem marad meg, viszont nagyon eleven. Inkább, minthogy a csuklójánál fogva rángassam és ezt nevezzük sétának. Én is éltem kint, lehet kapni pillangósat, szupermeneset, nem is nevezném póráznak. Itt hatalmas terünk van a sétára, de egy forgalmas belvárosi úton... Hát inkább ez a megoldás!
2010. szept. 21. 23:00
 7/29 anonim ***** válasza:
46%

ezeket komolyan írjátok???lehet lepontozni, de én nagyon fel vagyok háborodva ezen a gyerekpórázon!Hihetetlen, hogy azt írjátok, hogy praktikus!Szerintem csak meg kéne nevelni jobban a gyerekeket, és akkor nem rohangálnak el!Érdekes, hogy szüleink 4-5 gyereket fel tudtak nevelni póráz nélkül!És akkor is voltak már autók, meg nagyváros!

Csak ez egyszerűbb....én láttam gyereket pórázon, szerintem nagyon megalázó és teljes mértékben sérti a személyiségi jogait!Inkább a kezét fogom, és nem kell rángatni, csak meg kell vele tanítani a sétálás "szabályait".Remélem itthon nem nagyon fog elterjedni, bár ahogy a kommenteket olvasgatom nem lenne nagy ellenkezés....

2010. szept. 21. 23:13
 8/29 anonim ***** válasza:
76%
Dublinban elek, egy atlagos bevasarlonapon mozdulni alig lehet a belvarosban. Igenis praktikus a poraz, mert egy pillanat alatt eltunik a gyerek a szemed elol. Raadasul ez nem olyan, mint a kutyaporaz, es sokkal jobb, mint babakocsiba parancsolni a 4-5 eves gyereket.
2010. szept. 21. 23:22
 9/29 anonim ***** válasza:
67%

Én kisvárosban lakom, de ha szükség lesz rá, használni fogom. Ma is vagy 2 "jólneveltnek" tűnő kisgyerek szaladt el az anyukája elől a szemem láttára, forgalmas helyen. Pont akkor gondolkoztam el ezen a póráz-dolgon!

Szúrós szemek , beszólások ide- vagy oda, én bizony le fogom xarni (bocsánat), hogy ki mit mond. Persze nem célom pórázt venni mindenáron, csak ha másképp nem megy.

2010. szept. 21. 23:53
 10/29 anonim ***** válasza:
79%
Látod,utolsó válaszoló,Te megadtad a választ:"JÓL NEVELT" gyerek.Vagyis leginkább a szülőn múlik.Nekem 2 gyerekem van,a nagy egy angyal volt(ma is az,holott most kezdte az egyetemet),a kicsi 2 éves,és egy igazi rosszcsont.(még mielőtt valaki OFF-olna,nem nagymama korban vagyok,a nagyot szültem viszonylag korán,19.5 évesen,de HÁZASSÁGBAN,ami azóta is tart)DE!Elég,ha komolyabban ránézek,vagy azt mondom,most elég,abbahagyja.Szóval szerintem figyelni,nevelni,megértetni kell a dolgokat a gyerekekkel,nem pórázra kötni Őket.
2010. szept. 22. 00:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!