Tényleg ennyire rossz ember vagyok, hogy így gondolkozom erről a dologról?
Igazad van.En sem szulnek ilyen korulmenyek koze.
Akkor vallaljatok gyereket ha onalloan meg tudtok allni a labatokon anyagilag es kulon vagytok anyosodtol,sajat hazban.
Ugyanígy voltam én is, és végül 35 éves koromban született meg a lányunk, stabil, biztos anyagi körülmények közé, és pont akkor, mikor már nagyon-nagyon vágytunk rá mind a ketten. 27 évesen nekem még gondolatban sem merül(he)tett fel a gyerek, pont azok miatt amiket Te is leírtál most. Tehát a helyzet nem reménytelen! :)
Azért ha újrakezdhetném az egészet, inkább 30-31 évesen még jobb lett volna szülni, de hát így alakult. Boldogok és elégedettek vagyunk így is.
Nem jó a hozzáállásod.
Persze, hogy letámadtak téged.
Amit az egyik válaszoló írt, az szuper válasz: majd jön a baba, ha akar.
Ne jelentsd ki kategorikusan, hogy most nem akarsz gyereket.
Teljesen egyetértek veled,ilyen helyzetben még ne vállalj babát,gyűjtögessetek,tegyetek félre,és majd ha minden adott lesz jön a gyerek.
Nem,nem vagy képes a párodnak szülni,hanem nem jók a körülmények,a kettő nem ugyanaz,ha jól értelmeztem szeretnél gyereket,csak nem most.
Anyósodnak nem kell az orrára kötni,hogy mikor jön az unoka.Majd lesz.Kész.Senkinek semmi köze hozzá.
Egyes-egyedül a pároddal beszéld át a témát alaposan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!