Szerintetek is túlzás hogy a gyermekeimet mi fürdetjük?
Van egy 8 éves lányom és egy 10 éves fiam!
Nagyon önállóak már, sokat vannak egyedül. Tudnak maguknak szendvicset csinálni, stb de én nem engedem hogy egyedül zuhanyozzanak le.
Ha a férjem sincs otthon akkor csak reggel zuhanyoznak le, mert nem akarom hogy meg csússzanak vagy túl hideg/forró víz érjen a bőrükhöz!
Nyugodtan zuhanyozhatnak egyedül. A 10 éves mindenképpen! A 8 éves is, esetleg legyél a közelben, de hogy te fürdesd őket, szappanozd, az túlzás.
Én nagyon nem hinném, mint amire sokan céloznak, hogy ennek szexuális háttere van a résedről, de túlaggódod.
Nem fognak megcsúszni és leforrázni sem magukat, a hideg vízbe senki nem halt bele. A forróba sem, majd elkapják a tust.
Gondolom, nem dolgozol, és van időd ilyesmin aggódni.
Hagyd őket, semmi bajuk nem lesz.
és mikor szeretnéd abbahagyni a fürdetést? ha már 20évesek lesznek?
egyébként igénylik ők azt h megfürdesd őket? mivan ha beleesik egy nagy sártócsába, apa nincs otthon,te nem érsz rá sárosan alszik el a gyerkőc?
ne viccelj már.. nem kell őket annyira félteni.. ;)
Próbálok minél kedvesebben fogalmazni:
Te nem vagy normális....
Én 12 éves vagyok az öcsém nyolc. Szépen bezárjuk a fürdőajtót (nem kulcsra és persze külön-külön megyünk :D)és megfürdünk. Ha anyám benyitna égne a bőr a képemen rendesen, de az öcsémnek is.
Legalább abban nyugtass meg, hogy nem egyszerre fürdeted őket :O
Valahol te is érzed, hogy ez nem normális, különben nem kérdezted volna meg.
Csak abba gondolj bele, hogy mi lesz pár év múlva? Mondjuk amikor a lányod 13, a fiad pedig 15 éves lesz. Akkor is helyénvalónak tartod majd, hogy ti fürdetitek őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!