Szerintetek a bátyám túlzásba viszi a dolgot? Most mit csináljak?
Ő meg tudta valahogyan hogy cigizek és ő fel ajánlotta hogy ha meg csinálom azt amit mondd akkor nem árulja el a szüleimnek.
És olyan dolgokat kér hogy mossam ki cipőjét,hozzam a barátnőjének a táskáját a suliban,és amikor át jönnek az idióta batátai rajtam gyakorolnak ilyen hülye fogásokat,de a másik bátyám is tudja hogy cigizek és ő azt mondta hogy majd ha kell cigi szóljak ő add nekem.És múltkor olyan dolgot kért amit már a barátnője is soknak tartott és e miatt vesztek össze és otthon pedig engem vert meg úgy hogy vérzett az orrom.De a szüleimnek nem mondhatom meg mert akkor rá jönnek hogy cigizek gondoltam a leszokásra is de akkor is ott marad hogy régebben cigiztem.MOST MIT CSINÁLJAK??
Hány éves vagy?
Egyik bátyád se normális amúgy.
Ne fenyegessen, zsaroljon, hogy ha nem leszel a "szolgája", beárul a szüleiteknek, de a másik se épelméjű, hogy tömni akar cigivel.
Ha eléggé felnőttnek érzed magad, hogy cigizzél, akkor felnőttként is kéne viselkedned. Ez azt jelenti, hogy vállalod a felelősséget a tetteidért, és nem elbújsz, mint egy nyuszi. De, bujkálhatsz tovább is, a nyuszit mindenki tudja szivatni, pl a bátyád.
Amúgy a szüleid azért vannak, hogy segítsenek, ha lecsesznek, nem a saját szórakozásukra teszik, tudnának mást is csinálni, de ezzel lényegében a te érdekedet nézik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!