Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek a bátyám túlzásba...

Szerintetek a bátyám túlzásba viszi a dolgot? Most mit csináljak?

Figyelt kérdés

Ő meg tudta valahogyan hogy cigizek és ő fel ajánlotta hogy ha meg csinálom azt amit mondd akkor nem árulja el a szüleimnek.

És olyan dolgokat kér hogy mossam ki cipőjét,hozzam a barátnőjének a táskáját a suliban,és amikor át jönnek az idióta batátai rajtam gyakorolnak ilyen hülye fogásokat,de a másik bátyám is tudja hogy cigizek és ő azt mondta hogy majd ha kell cigi szóljak ő add nekem.És múltkor olyan dolgot kért amit már a barátnője is soknak tartott és e miatt vesztek össze és otthon pedig engem vert meg úgy hogy vérzett az orrom.De a szüleimnek nem mondhatom meg mert akkor rá jönnek hogy cigizek gondoltam a leszokásra is de akkor is ott marad hogy régebben cigiztem.MOST MIT CSINÁLJAK??

2013. okt. 27. 20:39
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Egyik bátyád se normális amúgy.

Ne fenyegessen, zsaroljon, hogy ha nem leszel a "szolgája", beárul a szüleiteknek, de a másik se épelméjű, hogy tömni akar cigivel.

2013. okt. 27. 20:43
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Muszáj elmondanod a szüleidnek. Vagy örökké ez fog zsarolni? Lehet, hogy jobban fognák fel, mint gondolod! ne csinálj csicskát magadból!
2013. okt. 27. 20:44
 3/18 anonim ***** válasza:
*ezzel, bocsi
2013. okt. 27. 20:45
 4/18 A kérdező kommentje:
Én 15 éves vagyok és aki "tömni akar cigivel" 17 éves és tőle nem kell jobb testvér és akinek a "szolgája vagyok" 20 éves.
2013. okt. 27. 20:45
 5/18 anonim ***** válasza:
Én 14 évesen kezdtem el cigizni, anyuék két hét után megtudták. Azt hittem, kinyírnak, de végül anya felajánlotta, hogy veszi ő a cigit, mert akkor tudja befolyásolni, hogy mennyit és milyet szívok. Nem lehet, hogy kellemesen csalódnál? Ez a helyzet mindenképpen tarthatatlan... Sokat nem veszíthetsz.
2013. okt. 27. 20:46
 6/18 dani900 ***** válasza:
100%

Ha eléggé felnőttnek érzed magad, hogy cigizzél, akkor felnőttként is kéne viselkedned. Ez azt jelenti, hogy vállalod a felelősséget a tetteidért, és nem elbújsz, mint egy nyuszi. De, bujkálhatsz tovább is, a nyuszit mindenki tudja szivatni, pl a bátyád.

Amúgy a szüleid azért vannak, hogy segítsenek, ha lecsesznek, nem a saját szórakozásukra teszik, tudnának mást is csinálni, de ezzel lényegében a te érdekedet nézik.

2013. okt. 27. 20:48
 7/18 A kérdező kommentje:
De az én szüleim nem olyanok mindig hallom ahogy mondják a rokonságnak hogy milyen jó gyerek vagyok hogy nem cigizek,nem csavargok stb...
2013. okt. 27. 20:51
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Cigizni hülyeség. Egy divatos, menőzésből, aztán függőség lesz, amiből azt sem tudod majd, hogy hogyan fogsz leszokni.
2013. okt. 27. 20:53
 9/18 A kérdező kommentje:
Kezdjük ott hogy nem divatból cigizek és nem is menőségből ,hanem simán csak azért mert szeretek cigizni.
2013. okt. 27. 20:54
 10/18 dani900 ***** válasza:
Az, hogy ők mit mondanak rólad a külvilágnak az legyen az ő gondjuk. A cigi meg a te gondod, és neked az lenne a jobb, ha megtudnák.
2013. okt. 27. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!