Szerintetek a bátyám túlzásba viszi a dolgot? Most mit csináljak?
Ő meg tudta valahogyan hogy cigizek és ő fel ajánlotta hogy ha meg csinálom azt amit mondd akkor nem árulja el a szüleimnek.
És olyan dolgokat kér hogy mossam ki cipőjét,hozzam a barátnőjének a táskáját a suliban,és amikor át jönnek az idióta batátai rajtam gyakorolnak ilyen hülye fogásokat,de a másik bátyám is tudja hogy cigizek és ő azt mondta hogy majd ha kell cigi szóljak ő add nekem.És múltkor olyan dolgot kért amit már a barátnője is soknak tartott és e miatt vesztek össze és otthon pedig engem vert meg úgy hogy vérzett az orrom.De a szüleimnek nem mondhatom meg mert akkor rá jönnek hogy cigizek gondoltam a leszokásra is de akkor is ott marad hogy régebben cigiztem.MOST MIT CSINÁLJAK??
Pedig pofonegyszerű a megoldás, csak ne legyél béna keresztülvinni.
Telefont bekapcsolt kamerával lerakod a szobába, mielőtt az ugráltatós bátyád bejönne. Mikor bejön és feladatod ad, nyígsz egy kicsit, hogy nem akarod csinálni. Erre ő vagy megfenyeget, hogy beköp a cigizéssel; vagy megver. De mindent felvesz a telefon. Megcsinálod a feladatot.
A felvételt lemásolod húsz helyre, pendrive-ra, egy másik pendrive-ra, amit egy szupertitkos helyen betonkockába rejtesz, egy harmadik pendrive-ra, amit a híd aljára tapasztasz vízhatlan zacskóban... Ez ilyen kémfilmes túlzás volt, de érted, a lehető legtöbb helyre elmented, de úgy, hogy a bátyádnak ne legyen esélye hozzájutni.
Aztán a szüleiddel leülsz szépen hármasban, úgy, hogy a bátyáid nincsenek ott. Lejátszod a videót, közlöd, hogy ez megy hetek óta, te csak ennyit meg annyit cigiztél nem sokat, kb. egyszer fordult elő, vagy kétszer (csak a bátyád ne tudja bizonyítani, hogy többször), kipróbáltad de már megbántad, de a bátyád azóta is ezzel zsarol és nem szál le rólad, és a lépcsőt is felnyalatja veled erre hivatkozva, de te megbántad a cigizést, innentől jó leszel, tanulsz mint a kisangyal, semmilyen szerhez nem nyúlsz, stb., stb.
Aztán vagy használni fog a dolog, vagy nem, szüleid jellemétől függ, hogy a cigizés vagy a csicskáztatás-e a cikibb a szerintük. Valószínű téged is megbüntetnek, de egyszer és mindenkorra túlleszel rajta.
Kicsit elgondolkodtam a családodon...a tesós nyugodtan zsarol, és megver, a szülők nem veszik észre, de azt sem veszik észre egy 15 éves gyereken, hogy cigizik? Milyen kapcsolatban vagytok ti? Szerintem semmilyenben...
A cigi azért elég büdös, ha valakivel közeli kapcsolatban vagy, azt észre lehet venni, hogy szívja.
1. Szokj le a cigiről. Kizárt, hogy szereted, mert az első mindig sz*r, tehát menőzésből kezdted el mint mindenki (én is azért próbáltam ki, csak nem folytattam).
2. Bátyád most még csak ugráltat aztán majd eljön a pillanat amikor megkéri, hogy sz**d le. Biztosan meg akarod ezt várni?
3. VÁLLALD A FELELŐSSÉGET!
Éld meg ezt egy jelnek, hogy most bizony oda kell állnod a szülők elé, és a fenti módon rögzíteni egy csicskáztatást és bevallani, hogy ez meg az van és nem fogsz többé cigizni, megbántad, jó lecke volt de egyúttal segítsenek már leállítani a bátyádat, mert félsz tőle.
És itt a vége!
mondd el a szüleidnek! ha nekem ilyen "nehéz helyzetem" van
gondolok arra, hogy úgy is túl élem, nem fogok belehalni. Jó, lehet, hogy ez így kicsit durván hangzik, de nekem szokott segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!