Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek is túlzás hogy a...

Szerintetek is túlzás hogy a gyermekeimet mi fürdetjük?

Figyelt kérdés

Van egy 8 éves lányom és egy 10 éves fiam!

Nagyon önállóak már, sokat vannak egyedül. Tudnak maguknak szendvicset csinálni, stb de én nem engedem hogy egyedül zuhanyozzanak le.

Ha a férjem sincs otthon akkor csak reggel zuhanyoznak le, mert nem akarom hogy meg csússzanak vagy túl hideg/forró víz érjen a bőrükhöz!

2013. dec. 13. 20:57
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
95%

Van már csúszásgátló is a fürdőkádba/zuhanyzóba, és egy ötévest is meg lehet már tanítani hogy hogyan kell állítani a vízcsapot. Ennyire ostoba nem lehetsz te sem, szerinted osztálykiránduláson hogy fürdenek? Oda is elmész csapot állítgatni meg hátat mosni?

A fiad 10 éves, ne égessed már magadat, egy 10 éves, kiskamasz fiút zavarsz fürdés közben? Szerinted milyen hatással leszel a lelki fejlődésére?

2013. dec. 13. 21:14
 12/35 anonim ***** válasza:
97%
Nevetséges,életképtelen felnőttek lesznek. Jó, hogy wc után nem mész.
2013. dec. 13. 21:15
 13/35 anonim ***** válasza:
61%

He Gázsi te vágy az?? HEE?? Szójjá má

az asszonyra hemore

2013. dec. 13. 21:16
 14/35 anonim ***** válasza:
96%

Remélem, ez csak kamu kérdés, de, ha nem: te és a férjed BETEGEK vagytok!

Szegény gyerekek!

2013. dec. 13. 21:19
 15/35 anonim ***** válasza:
94%

12 évesen meg majd segítesz neki kiverni a kukiját, nehogy megrántsa a kis fitymafékét?

Ez kamu szerintem. Ilyen szülő egyszerűen nincs :)

2013. dec. 13. 21:20
 16/35 anonim ***** válasza:
97%
túlzás,és szerintem hamarosan ennek hangot is adnak majd...Különösen a fiad,valóban kiskamasz már,nem hiszem,h olyan boldog tőle,h az anyukája fürdeti...
 17/35 anonim ***** válasza:
97%

Szendvicset csinálhatnak, tehát kés lehet a kezükben, de a csapot nem nyithatják meg egyedül, nehogy túl hideg/meleg legyen a víz???

És este nem fürödhetnek? Szegénykék, büdösen kell lefeküdniük aludni?????

Ez nagyon durva.

18/35 anonim ***** válasza:
92%
Vagy csak simán perverz vagy és bámulni akarod a gyerekeidet.
2013. dec. 13. 21:23
 19/35 anonim ***** válasza:
96%

Nem akarlak megbántani, de ez már a "majomszeretet" kategória!

Vegyél a kádba/zuhanyzóba csúszásgátló, egy 8 éves lányt már nem kell megfürdetni, hogy a 11 fiúról ne is beszéljek. Nem érzik cikinek a gyerekek?

Németországban élek, ismerek egy anyukát, aki a 8 éves fiait öltözteti, néha megmossa a fogukat, ha a srácoknak nincs kedvük...(és még sorolhatnám)Hajmeresztőőőő! Na ezt nem szabad, nagyon nem. Én elhiszem, hogy óvnád őket még a széltől is, de ezzel a "majmolással" több kárt okozol, mint hasznot.

Ha megkérdezhetem, akkor a férjed is hasonlóan vélekedik erről, mint te?

2013. dec. 13. 21:26
 20/35 anonim ***** válasza:
80%
Ma túl sok a provokáló kamu kérdés. Nem unod még, kis tini?
2013. dec. 13. 21:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!