Vállalnátok? A párom mindenáron gyereket szeretne. De van már 2. Nem tudom mit tegyek.
Csak az én hozzá állásom az akadály, de én félek tőle.
Félek ettől a sok nyavalyától, de már van ami ellen oltattam is(infl.,h1n1),hogy hátha könnyebben belemegyek, de hol így érzek,hol úgy.
Nem tudom értitek-e amit írok, de jól jönne néhány vélemény.
Ja és a férjem már nem akar várni,mert benne van a korban.Bár szerintem még fiatal:)
Ezt mi nem mondhatjuk meg:)))
Én harmadik gyerek vagyok. Szóval örülök, hogy a szüleim vállaltak.
Még csak egy hét hónapos fiúnk van, de szeretnénk még két testvért neki:)
Szerintem hajlasz rá, mert nem mondasz semmi "kifogást" (pénz, állás, újabb nagy has, éjszakázás...)
Mi most várjuk a 3. babát.Őt inkább én akartam,a párom nem akart ráállni.Aztán tavaly karácsonykor mikor már feladtam a dolgot és megnyugtattam magam,hogy 2 gyerek lesz,akkor odajött a férjem és közölte,most azonnal lássunk a dolognak,átgondolta és arra jutott,hogy bizony kellene még egy baba!Én mondtam ráérek,hisz most áprilisban leszek 30 éves de Ő azt mondta,nem ér rá!Párom ugyanis 17 évvel idősebb tőlem.Márciusban volt az utolsó mensim,jan.3-ra vagyok kiírva:)
Amíg biztosan nem érzed,hogy mit szeretnél addig inkább ne menj bele!A sok nyavaly miatt felesleges aggódni!Mindíg is voltak/lesznek ilyenek!A ruhák gondolom adva vannak,ha anyagilag is tudjátok vállalni akkor hajrá!Én nagycsalád párti vagyok:)))Ellenben ha egy csöpp kétely is felmerül akkor ne!
No!Jó sokat segítettem:)
Sziasztok!
Köszi,hogy írtatok:)
Én is szeretném, de néha mégis elbizonytalanodom.Ő viszont nagyon rajta van.Nálunk is majdnem ennyi a korkülönbség, ezért "siet":))
Szia!nekem eszem ágába sem jutott volna egy harmadik babát vállalni pedig a férjem állandóan ezzel a dologgal nyúzott, mindig azt mondtam majd egy 10év múlva mert hivatkoztam az anyagi körülményekre, mindig azt mondtam nekik kettejüknek tudjunk mindent megadni.A kisfiam 4éves a kislányom 18 hónapos.Júliusba nem jött meg teszteltem negatív lett, nem is gondoltam volna hogy terhes lehetek mivel gyógyszert szedtem!!!Mivel még mindig nem jött meg így teszteltem megint és pozitív lett a teszt hát én továbbra is azt fújtam hogy nekem nem kell harmadik gyerek és el fogom vetetni és jött az első ultrahang(6hetes voltam) na az kegyetlen volt ahogy a picikém szívét hallottam pulzálni, az orvosomtól bőgve jöttem ki és már haza felé tudtam a baba MARAD!
Most már nagyon várom hogy megszülessen, el sem tudnám képzelni, hogy Ő most ne legyen útban és nagyon örülök hogy így hozta a sors, nehéz lesz nagyon 3pici gyerekkel az biztos de hiszem hogy megfogunk birkózni a feladattal másnak is sikerült!!!!Örülök annak is nagyon hogy a férjem hogy ennyire akarta most már teljesen úgy látom a dolgokat mint apa!!!
Üdv.
4éves 18hós 23hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!