Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hová vállalnál/vállaltál...

Hová vállalnál/vállaltál babát? Falura, városba, tanyára, hétvégi házba stb? Pusztán kíváncsiságból érdeklődöm.

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi,ki hová tervezi az életét,vagy hol éltek,városban,faluban,tanyán? Szeretitek? Változtatnál rajta és ha igen,hová költöznél szívesebben?

Én hétvégi házban laktam,ahonnan sikerült elköltözni egy kisvárostól nem messzire lévő tanyára.Nem az a "tipikus tanya" nincs állat meg földművelés,inkább tanyasor,jó a közlekedés és nem utolsó sorban elférünk,ami a hétvégi házban nem így volt.Ezen kívül jó,hogy nem kell rá költeni egy darabig,nem régi építésű és minden komfort megvan itt is.Én nem változtatnék ezen.

2013. dec. 10. 19:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
84%

Én "valódi" tanyán éltem, mielőtt férjhez mentem, állataink is voltak, illetve vannak, mert a szüleimnél vannak a lovaim is. Most a város legszélén vettünk házat (mögöttünk már csak az erdő és a folyó), három gyerekünk van, de hosszú távú terveinkben szerepel, hogy mindenképp megyünk tanyára, amint összejön a pénz egy nagyobb birtokra - nekünk fontos a föld nagysága, már csak a lovaim miatt is.

A gyerekek imádják a tanyát, a nagyszülőknél is nagyon sokat vagyunk, el se tudnám őket képzelni valahol a város közepén. Bár nagyon kellemes helyen lakunk most is, alig várom, hogy saját tanyánk legyen. :-) Oda aztán - remélem - jöhet még 1-2 gyerkőc. :-)

2013. dec. 11. 06:35
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
egy egészen apró falu paraszthàzàban élünk, vannak haszonàllatok,nagy kert,de többre vàgyunk. tavasszak veszünk nagyobb portàt,ott épîtkezünk megint. de tanyàra vàgyunk, messze a szomszédoktól, sok hektàr földdel,gyümölcsössel, sok àllattal, sajàt traktorral ês addig egêszbiztos nem halok meg,amîg tehenem nem lesz ;) pirospöttyös bögrêböl akarom inni a meleg, habos,frissen fejt tejet!
2013. dec. 11. 07:00
 13/16 anonim ***** válasza:
Tarsashazban elunk varosban.Kesobb szeretnenk kertes hazat kulvarosi reszen.A ferjem csaladja epitett egy szep kertes csaladi hazat 10km-re innen egy faluban ami uresen all.Hiaba van 2 autonk es nagyon tetszik a haz,nem tudnek faluban lakni,igy inkabb gyujtogetunk varosi hazra.
2013. dec. 11. 07:46
 14/16 anonim ***** válasza:
Bp belvàros sajàt lakàs most agglomerâciò csalàdi hàzban èlünk egyenlőre jò igy
2013. dec. 11. 09:39
 15/16 anonim ***** válasza:

Bp-től nem messze, nagyközségben élünk. (kb 5e lakó)

Családi, kertes ház.

A paneltől kiráz a hideg, oda tuti nem költöznék. Bár néha gondolok olyanra, h mennyivel másabb lehet pl belvárosban élni, ahol àllandò élet van, minden egy köpésre talàlható.

De azért 100%, h mi maradunk itt, vidéken, a jól megszokott helyen. :)

2013. dec. 11. 09:57
 16/16 A kérdező kommentje:

"..kijjebb kell költözni, vagy a közeli agglomerációba..."

Én is így voltam vele,sajnos belterületen megfizethetetlen ingatlan árakat találtam.Én simán ellennék panelban vagy társas házban is,a férjem viszont mindenképpen kerteset szeretett volna.Mivel a pénz nagy úr volt,ezért döntöttünk emellett a tanya mellett,mert ezt úgy láttuk,hogy nincs messze "mindentől" és itt nyugodtan élhetünk.Eleinte furcsállta a család,hogy tanya meg azt,hogy nem tartunk állatokat stb,de látják,hogy dolgozunk,szépen élünk,ugyanúgy,mint ők,innentől szerintem megbékéltek a helyzettel.

Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat,mindenkit felpontoztam!

2013. dec. 11. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!