Csak kíváncsiságból: van itt olyan/ismertek olyat, aki kiíratta magát táppénzre pedig nincs orvosi oka?
Figyelt kérdés
Miért tetted/tette?2012. szept. 25. 11:31
1/8 anonim válasza:
Én ismerek. Magamat. :)
Tanítok és az érettségizőimet, meg az egyetemi szemináriumaimat át akartam adni még időben, hogy ne utolsó percben vegye át őket valaki. Jobb volt így a gyerekeknek. Én még bírtam volna, hiszen a 24. hétig dolgoztam.
Egy percig sem unatkoztam itthon, hamar elmentek a napok, feltaláltam magamat. Nem bántam meg.
2/8 anonim válasza:
párom tudta hogy fel fognak mondani neki,hát kihasználta,elment táppénzre. egyik ismerősünknek meg jött egy jól fizető ideiglenes munka (1 hónap) kiiratta magát. nincs ebben semmi szerintem.
3/8 gabszem válasza:
Én is szintén, én kb. 6,5 hós voltam mikor elmentem táppénzre. Egész egyszerűen nyugit akartam, nagyon stresszes volt a melóm és lenyomtam több mint 10 évet a cégnél, gondoltam megérdemlem hogy rápihenjek a szülésre és babázásra.
4/8 anonim válasza:
jah hogy terhesség miatt :) bocsi, mindkettőjük fiú :)
5/8 anonim válasza:
Én. Tanár vagyok, többször belém rohantak a folyosón, illetve kétszer is végigsöpört az influenza az osztályomon. Na, akkor besokalltam. Aztán később meg sajna orvosilag is veszélyeztetett lettem...
6/8 anonim válasza:
Mi még csak tervezzük a babát,de ha terhes leszek,biztos,hogy amint lehet kiíratom magam.
Hogy miért?Egyrészt azért mert már van egy ovis gyerekem,és akkor nem kellene rohannom össze-vissza egész nap,másrészt van egy f.szkalap fönököm,és nem akarom hogy várandósan is egész nap csesztessen!
Amikor az első gyerekemmel voltam terhes,elég sokáig dolgoztam,de egy pillanatig nem vette figyelembe az állapotomat,sőt...
7/8 anonim válasza:
Nem tudom, hogy én ide tartozom-e, de egészségügyi oka nem volt annak, hogy nem dolgoztam már terhesen, mentem is volna szívesen, mert nagyon unatkoztam otthon, de a munkahelyemen előírás volt, hogy terhesen nem lehet dolgozni, mert "veszélyes". Igazából annyi, hogy álló munka volt, amit szerintem bírtam volna, csak a napi leltárnál pakolni kellett este, meg néha nappal is, de szerintem megoldható lett volna.
8/8 anonim válasza:
Kezdő gyerekorvosként dolgoztam, és minden nyavaját elkaptam a gyerekektől. Az egyik kórságnál beparáztam és elmentem táppénzre, hogy legalább a 12. hétig biztonságban legyek. Aztán visszamentem, de minden takonykórnál, fosós-hányósnál be voltam szarva mi lesz így a babámmal. Szerencsére semmi az ég világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!