Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csak kíváncsiságból: van itt...

Csak kíváncsiságból: van itt olyan/ismertek olyat, aki kiíratta magát táppénzre pedig nincs orvosi oka?

Figyelt kérdés
Miért tetted/tette?
2012. szept. 25. 11:31
 1/8 anonim ***** válasza:

Én ismerek. Magamat. :)

Tanítok és az érettségizőimet, meg az egyetemi szemináriumaimat át akartam adni még időben, hogy ne utolsó percben vegye át őket valaki. Jobb volt így a gyerekeknek. Én még bírtam volna, hiszen a 24. hétig dolgoztam.

Egy percig sem unatkoztam itthon, hamar elmentek a napok, feltaláltam magamat. Nem bántam meg.

2012. szept. 25. 11:36
 2/8 anonim ***** válasza:
párom tudta hogy fel fognak mondani neki,hát kihasználta,elment táppénzre. egyik ismerősünknek meg jött egy jól fizető ideiglenes munka (1 hónap) kiiratta magát. nincs ebben semmi szerintem.
2012. szept. 25. 11:37
 3/8 gabszem ***** válasza:
Én is szintén, én kb. 6,5 hós voltam mikor elmentem táppénzre. Egész egyszerűen nyugit akartam, nagyon stresszes volt a melóm és lenyomtam több mint 10 évet a cégnél, gondoltam megérdemlem hogy rápihenjek a szülésre és babázásra.
2012. szept. 25. 11:38
 4/8 anonim ***** válasza:
jah hogy terhesség miatt :) bocsi, mindkettőjük fiú :)
2012. szept. 25. 11:38
 5/8 anonim ***** válasza:
Én. Tanár vagyok, többször belém rohantak a folyosón, illetve kétszer is végigsöpört az influenza az osztályomon. Na, akkor besokalltam. Aztán később meg sajna orvosilag is veszélyeztetett lettem...
2012. szept. 25. 12:45
 6/8 anonim ***** válasza:

Mi még csak tervezzük a babát,de ha terhes leszek,biztos,hogy amint lehet kiíratom magam.

Hogy miért?Egyrészt azért mert már van egy ovis gyerekem,és akkor nem kellene rohannom össze-vissza egész nap,másrészt van egy f.szkalap fönököm,és nem akarom hogy várandósan is egész nap csesztessen!

Amikor az első gyerekemmel voltam terhes,elég sokáig dolgoztam,de egy pillanatig nem vette figyelembe az állapotomat,sőt...

2012. szept. 25. 12:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy én ide tartozom-e, de egészségügyi oka nem volt annak, hogy nem dolgoztam már terhesen, mentem is volna szívesen, mert nagyon unatkoztam otthon, de a munkahelyemen előírás volt, hogy terhesen nem lehet dolgozni, mert "veszélyes". Igazából annyi, hogy álló munka volt, amit szerintem bírtam volna, csak a napi leltárnál pakolni kellett este, meg néha nappal is, de szerintem megoldható lett volna.
2012. szept. 25. 13:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Kezdő gyerekorvosként dolgoztam, és minden nyavaját elkaptam a gyerekektől. Az egyik kórságnál beparáztam és elmentem táppénzre, hogy legalább a 12. hétig biztonságban legyek. Aztán visszamentem, de minden takonykórnál, fosós-hányósnál be voltam szarva mi lesz így a babámmal. Szerencsére semmi az ég világon.
2012. szept. 27. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!