Csináltál közös képet a babádról és a szülészorvosodról?
Figyelt kérdés
Én mindenképpen akarok, csak nem tudom, hogy ez mennyire szokás vagy inkább ritka kérések közé tartozik? Maximálisan megbízok az orvosomban, nagyon kedvelem. Engem is Ő segített világra, és nem volt egy sétagalopp. Jó lenne viszontlátni Őt egy képen a gyermekemmel.2013. dec. 10. 15:40
1/7 anonim válasza:
Nekem a sürgősségi császár után nem jutott eszembe ilyesmi, de a tesómnak szép szülései voltak, és a férje pl. csinált képet a szülésznővel és a dokival is (+a baba, persze).
2/7 anonim válasza:
Nem, eszembe sem jutott, de egyébként kedves ötlet.
3/7 anonim válasza:
Igen, mindkét gyerkőccel meg van örökítve majdnem 3 év különbséggel... de nem a szülőszobán újszülöttként, hanem 6-8 hetesen, amikor az első kontrollra mentünk. A dokim örült neki és szívesen fogadta.
4/7 anonim válasza:
Nem, bár én ügyeletesnél szültem mindkétszer.
5/7 anonim válasza:
Van közös kép,s szintén ugyanannál a dokinál születtem mint a gyerekek.. Van közös kép,szülésznő doki,férjem és én. Anyum csinálta a képet,aki szintén volt a volt a szüléseimnél:)
6/7 anonim válasza:
sajnos nem :( eszembe sem jutott, pedig jó lett volna..
7/7 anonim válasza:
Ahova járok nődokihoz,oda ki van rakva rengeteg baba +orvos közös kép,kedves ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!